Harry Potter London

Harry Potter i London

Besøk Harry Potters magiske verden mens du er i London! I filmstudioet til Warner Bros får du se rekvisita, figurene og oppleve den herlige atmosfæren hvor alle Harry Potter filmene ble spilt inn. Dette er en fantastisk opplevelse for hele familien!

Bestill reise til London >>

Les flere reisetips

Platform 9 3/4 på King's Cross Station Platform 9 3/4 på King's Cross Station

Harry Potter – et "must" når du skal til London

Harry, Ron, Hermine ... ja, hele J.K. Rowlings fantastiske verden fylt med alt fra troll og dødsetere til rødmende tenåringskjærlighet og ekte vennskap har i dag blitt en del av den britiske kulturarven – like mye som afternoon tea og London-tåken. Besøk Warner Bros sitt 50 000 kvadratmeter store filmstudio eller den legendariske Platform 9 3/4 på King's Cross Station. En drøm for Harry Potter fans!

Til King's Cross kommer du deg enkelt med den lokale metroen. Platform 9 3/4 er dessverre ikke tilgjengelig for oss gomper, men ved plattform 9 og 10 finnes det en veldig populær Harry Potter butikk med alle type souvenirer og gaver fra Harry Potters verden. Kjøp med deg trollgodteri eller kanskje en kraftfull tryllestav, og ta et bilde med vognen som Harry Potter brukte for å komme seg inn på Platform 9 3/4. På King's Cross har du mulighet til å oppleve litt av Harry Potters magiske verden. 

Ønsker du mer av Harry Potters magi må du tar turen ut til filmstudioet i utkanten av London. Et besøk på Warner Bros Studios krever litt mer planlegging. Bestill billettene dine i forveien og beregn et par timer i Harry Potters fotspor.
 

Harry Potter Harry Potter

Som å være i en Harry Potter film

Mellom 2001 og 2011 ble alle åtte Harry Potter filmene spilt inn i filmstudioet hos Warner Bros – fra "Harry Potter og de Vises Stein" til "Harry Potter og Dødstalismanene". Man kan nok si at det var her skuespillerne Daniel Radcliff (Harry), Rupert Grint (Ron) og Emma Watson (Hermine) brukte store deler av barndommen din. Det er også hovedpersonene som ønsker deg velkommen fra store filmlerret innen dørene åpnes til Hogwarts store matsal. Det føles som at man stiger rett inn i filmens verden – og den følelsen har man gjennom hele besøket. Humlesnurrs kontor, sovesalen, togstasjonen, de trehodede hunden, trippeldekkeren og husalven Dobby finnes alle her. Når man bestiller billetter får man en entrétid, men når man først har kommet inn kan man ta seg fra sal til sal i eget tempo. 
 

Harry Potter i London Harry Potter i London

Ulike magiske tema

Warner Bros Studios varierer hele tiden temaet for utstillingene. Du er mer enn velkommen til å fotografere inne i studioet, så glem ikke kameraet! 

Butterbeer, Harry Potters hus og Diagonallmenningen

Like ved utendørsavdelingen av utstillingen, med blant annet Harry Potters hus og Gygrids motorsykkel, kan du bestille alkoholfri butterbeer, en utrolig god og søt drikke! Å vandre gjennom brosteinsgatene til å titte inn i vinduet til tryllestavsbutikken er en opplevelse som gjør at alle får sett verden gjennom Harry Potters øyner for en stund. Studioturen avsluttes like morsomt som den begynner – med et opplyst Hogwarts i miniatyr som rommer en hel sal. 

Se også tips til aktiviteter i London for barnefamilien.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.