Ettromsleilighet

Ettromsleilighet med balkong. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa og en feltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Smart-TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn / 2-4, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet superior med 2 ord. senger

Ettromsleilighet superior med balkong eller terrasse. Solsenger med justerbar ryggstøtte på uteplassen. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa og en feltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Smart-TV. Nyrenovert bad med badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa og en feltseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Smart-TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet superior

Toromsleilighet superior med balkong eller terrasse. Solsenger med justerbar ryggstøtte på uteplassen. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa og en feltseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Smart-TV. Nyrenovert bad med badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleilighet med balkong, noen med bassengutsikt. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa og en feltseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Smart-TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior

Treromsleilighet superior med balkong eller terrasse, noen med bassengutsikt. Solsenger med justerbar ryggstøtte på uteplassen. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa og en feltseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Smart-TV. Nyrenovert bad med badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn / 2-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior med jacuzzi

Treromsleilighet superior med balkong og jacuzzi. Solsenger med justerbar ryggstøtte på uteplassen. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa og en feltseng i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Smart-TV. Nyrenovert bad med badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn