En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

57% anbefaler hotellet

1167 vurderinger
Utmerket
 
386
Veldig bra
 
442
Bra
 
204
Mindre bra
 
76
Dårlig
 
59

Fem siste vurderinger

17.02.2024

av camillasJ3265QX Bodø, Norge

Dårlig standard

Hyggelige ansatte og store leiligheter men meget slitt og gammelt. Basseng stengte kl 17 og restaurant kl 22. Biljardbord ute slo av lys kl 22. Lite å ta seg til på kveldene, spesiellt når bassenget stengte på tidlig. Kommer ikke tilbake hit

 
12.12.2019

av M7869YZrichardb Ulvik, Norge

Ikke bra

Vi kom til Monte Felize med Tui som reisebyrå. Rommet vi fikk var veldig skuffende. Rommet var riktig nok romslig, nymalte vegger og hadde et nytt kjøkken, men det var nitrist, ukoselig og dårlig renhold. Flisene på både kjøkken og bad var rett og slett ekkelt (se bilder).Rommet var vendt på baksiden av hotellet og det blåste så mye på den siden av hotellet at det ikke gikk an å bruke balkongen. Veranda døren blåste opp flere ganger fordi dørklinken var utslitt. Sovesofaen var helt skeiv og utslitt. Basseng området var bra og det blåste ikke så mye på denne siden av hotellet. Vi prøvde massasjen i spa avdelingen som kjentes ut som om hun bare smurte på solkrem på ryggen. Vi klaget til Tui som tok oss med bort til resepsjonen for å prøve å få nylig oppusset rom, sa de at alle rommene var nylig oppusset og de kunne ikke tilby noe bedre rom fordi hotellet var fullt. Da bestemte vi oss for å flytte til en air b&b leilighet i Taurito.

 
02.12.2019

av Elinham Oslo, Norge

Mor og datter på tur

Et utrolig stort hotell, rommet vi fikk var overraskende stor og fint. Soverom med dobbelseng og gode madrasser, terrasse ut mot lekeapparatene til barna. Badet var stort, og med badekar. Stort og fint basseng, kunne ha byttet ut noen av solsengene da de var godt ned ligget. God lunsj, smoothie og servicen fra kelnerne. Bra renhold og vask på rommene. Veldig fornøyd med oppholdet der, og drar gjerne tilbake.

 
10.01.2019

av ArildP21

veldig hyggelig og imøtekommende betjening

Vi bodde her i 14 dager og stortrivdes her lyse og innbydende rom som var rene og pene. Rommet vi fikk var plassert slik at vi slapp alt lyden fra bassengområdet så det var stilt og rolig så her kommer vi gjerne tilbake til. Dersom du ville på tur så var det veldig godt busstilbud kort vei fra hotelet både til playa del ingles og Las palmas eller ande plasser du ville langs kysten. kort vei til shopping og restuanger

 
30.12.2018

av vivianbjerke66 Lørenskog, Norge

Juleferie

Stor og romslig leilighet, stor garderobe, lyst og trivelig. Rengjøring ok. Dårlig service i supermarket, betjening prater konstant i telefon. Restauranten bør oppgraderes til bedre meny, og bedre åpningstid.