Costa del Sols fineste strender

Costa del Sols fineste strender

Med drøye 320 soldager i året gjør ikke Solkysten, Costa del Sol, skam på navnet sitt. Vi tipser deg om noen av Costa del Sols fineste strender som du kan besøke på din reise hit.

Bestill reise til Costa del Sol >>

Se flere reisetips til Costa del Sol

Stranda i Nerja

Våre favorittstrender på Costa del Sol

 

1. Burriana Beach i Nerja

2. Playa de la Andalucia i Puerto Banus

3. Playa de los Lamar, Tarifa

4. La Carihuela, Torremolinos

5. Playa Viborilla, Benalmadena

6. Playa de la Cala de Mijas, Cala de Mijas

Burriana Beach, Nerja

Burriana Beach er den største og fineste stranda i Nerja. Stranda her er lang, bred og har mange restauranter og kaféer. Bor du på Marina Turquesa har du gangavstand til Burriana Beach.

Playa de Nueva Andalucia, Puerto Banús

Langs strandpromenaden i luksuriøse Puerto Banús ligger uteserveringene på rad og rekke. Playa de Nueva Andalucia starter ved den lekre havna og fortsetter så vestover til Nueva Andalucia. Stranda består av små badeviker og er cirka 1 kilometer lang.  

Playa de los Lansar, Tarifa

Tarifa er Spanias sørligste odde og et paradis for wind- og kitesurfere. Den hvite sandstranda Playa de los Lansar, er 10 kilometer lang og vel verdt et besøk. 

Kitesurfing i Tarifa Kitesurfing i Tarifa

La Carihuela, Torremolinos

La Carihuela beach er den vestre stranda i Torremolinos og den av bystrendene som er litt roligere. Her er det også flotte klippeformasjoner.

Playa Viborilla, Benalmadena

Playa Viborilla er en liten strand i nærheten av Benalmadena. Rammet inn av palmer og klipper forsterker opplevelsen av at man er på en liten øy i Vestindia.

Playa de la Cala de Mijas, Cala de Mijas

Den gylne sandstranda i Cala de Mijas er ideell for familier med barn i alle aldre. Vannsporter finner du på strandas østre del og den livlige strandpromenaden er kantet med restauranter, barer og kaféer.