Costa del Sols fineste strender

– våre beste tips

Med drøyt 320 soldager i året gjør ikke Solkysten, Costa del Sol, skam på navnet sitt. Vi tipser deg om noen av Costa del Sols fineste strender som du kan besøke på din reise hit.

Stranda i Nerja

Burriana Beach, Nerja

Burriana Beach er den største og fineste stranda i Nerja. Stranda her er lang, bred og har mange restauranter og kaféer. Bor du på Marina Turquesa har du gangavstand til Burriana Beach.

Carabeillo Beach, Nerja

På den vestre delen av Burriana Beach ligger den litt roligere stranda Carabeillo. Hwr vwntwr en herlig hvit sandstrand, krystallklart vann og vakre omgivelser. 

Playa de Nueva Andalucia, Puerto Banús

Langs strandpromenaden i luksuriøse Puerto Banús ligger uteserveringene på rad og rekke. Playa de Nueva Andalucia starter ved den lekre havna og fortsetter så vestover til Nueva Andalucia. Stranda består av små badeviker og er cirka 1 kilometer lang.  

Playa de los Lansar, Tarifa

Tarifa er Spanias sørligste odde og et paradis for wind- og kitesurfere. Den hvite sandstranda Playa de los Lansar, er 10 kilometer lang og vel verdt et besøk. 

La Carihuela Beach La Carihuela Beach

La Carihuela, Torremolinos

La Carihuela Beach er den vestre stranda i Torremolinos og den av bystrendene som er litt roligere. Her er det også flotte klippeformasjoner.

Playa Viborilla, Benalmadena

Playa Viborilla er en liten strand i nærheten av Benalmadena. Rammet inn av palmer og klipper forsterker opplevelsen av at man er på en liten øy i Vestindia.

Playa de la Cala de Mijas, Cala de Mijas

Den gylne sandstranda i Cala de Mijas er ideell for familier med barn i alle aldre. Vannsporter finner du på strandas østre del og den livlige strandpromenaden er kantet med restauranter, barer og kaféer.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Costa del Sol, finn reisen din til Solkysten eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Våre reisetips til Costa del Sol

Her finner du våre beste tips til de beste strendene, herligste utfluktene, maten du ikke må gå glipp av og mye mer!

Se alle våre reisetips til Costa del Sol

Costa del Sol

  • 9 av 10 dager er solfylte
  • Lange og fine sandstrender
  • Herlige feriesteder

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.