Aktiviteter på Seychellene

Kombiner sol og bad med herlige aktiviteter! Seychellene byr på mer enn fantastiske strender, her finnes det selvsagt også snorkling og dykking av ypperste klasse, likeså naturskjønne og herlige golfopplevelser – eller hvorfor ikke benytte sjansen til å teste dyphavsfiske i ferien?  

Golf på Seychellene Golfbanen Lemuria på øya Praslin

Golf på Seychellene

Når du hører Seychellene er golf kanskje ikke det første du tenker på, men her er det faktisk to golfbaner her– perfekt for deg som vil dempe golfabstinensen i ferien! Den ene, enklere banen Reef Golf Club, som du ligger på hovedøya Mahé, består av 9 hull i vakre tropiske omgivelser. 

På øya Praslin med storslått utsikt over fantastiske strender og tropisk natur ligger den vakre golfbanen Lemuria, her kan du velge å bo på hotell Constance Lemura Resort, bor på dette hotellet er green fee inkludert, men alle er velkomne til å gå en runde. Det er en 18-hullsbane der ikke noe slår utsikten fra utslaget på hull nummer 15, som ligger på et fjell med en helt makeløs utsikt som bare må oppleves.    

St. Pierre Island utenfor Praslin Øya St. Pierre utenfor Praslin er populær for snorkling og dykking

Dykking og snorkling

Med sitt krystallklare vann og sine fantastiske korallrev er Seychellene virkelig perfekt for de som elsker å snorkle. Du kan se vakker fisk som klovnefisk og løvefisk, Napoleon fisk og papegøyefisk i sine naturlige habitat. En av de absolutt beste strendene for snorkling på Seychellene er Anse Source d'Argent. De aller beste månedene for snorkling og dykking er mars, april, mai, september, oktober og november – da vannet er som roligst. Overalt på Seychellene er det arrangører som tilbyr snorklingsutflukter, eller kan du hoppe i vannet hvor du enn skulle ønske det. 

Dykking på Seychellene passer så vel nybegynneren som den erfarne da vanndybden varierer mellom 8 og 30 meter, og i så måte byr på magiske opplevelser blant korallrevene. De beste stedene for dykking ligger mellom de mest populære øyene Mahé, Praslin og La Digue, det er også der du finner de fleste dykkesentrene. 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Seychellene, finn og bestill en reise til Seychellene eller se alle de fantastiske hotellene.

Hotellene på Seychellene

  • Det lille ekstra i ferien 
  • Gangavstand til en av verdens fineste strender på øya Praslin
  • Bo omgitt av tropiske vekster og herlige bassengområder på hovedøya Mahé.
Se alle hotellene på Seychellene

Seychellene

  • Fantastiske strender
  • Herlige naturopplevelser 
  • Snorklingsopplevelser utover det vanlige

Alle reisetips til Seychellene

Her finner du våre beste tips til de absolutt fineste strendene, de beste naturopplevelsene, herlige eksotiske smaker og mye mer!

Se alle reisetips til Seychellene