De fineste strendene på Seychellene

Drømmer du om paradisstrender med turkist, krystallklart vann og vakre vyer? Da burde Seychellene definitivt stå på din bucket-liste! På Seychellene er det rundt 80 strender, her finner du alt fra vakre strender med heftige granittformasjoner til strender omgitt av korallrev – perfekt for den som vil ha en snorklingsopplevelse utover det vanlige! Her har vi listet opp våre favorittstrender på Seychellene. 

Anse Lazio, Praslin Island Anse Lazio, Praslin

Anse Lazio, Praslin

Med sin herlige brede sandstrand og fantastiske badevann er Anse Lazio en av de beste strendene på øya Praslin. Stranda passer dessuten perfekt for barnefamilier da vannet er relativt grunt og byr på herlig snorkling. Har dere litt flaks kan dere også få øye på havskilpadder! 

Anse Georgette, Praslin

Omgitt av fantastisk frodige vekster med sitt rolige krystallklare turkise vann og hvite sandstrand er Anse Georgette perfekt både for snorkling og avslapping. Til tross for at Seychellene er et populært reisemål har Anse Georgette lykkes i å beholde sin urørte sjarm og passer perfekt for dere som vil slippe slåss om plassen på stranda. Et besøk her er et must når du besøker øya Praslin, du skjønner raskt hvorfor når du kommer hit! 

Anse La Blague, Praslin

På sørøstre Praslin ligger denne vakre paradisstranda med vakker hvit sand og turkist vann. Her kan du nyte en herlig dag på stranda omgitt av vakker frodig natur med utsikt over øyene Grande og Petite Soeur. Når det er lavvann er vannet relativt rolig og dessuten beskyttet av et korallrev, hvilket gjør at det passer perfekt for en snorkling. 

Anse Major, Mahé Anse Major, Mahé

Anse Major, Mahé

Omgitt av kokospalmer med herlig turkist vann og hvit sandstrand er Anse Major en av de absolutt vakreste strendene på Seychellenes hovedøy Mahé. Denne fantastiske stranda ligger et stykke fra både veier og hotell, hit kommer du enten via båt fra Beau Vallon eller byen Bel Ombre, alternativt kan du velge å ta bussen til Bel Ombre og så gå til stranda gjennom en magisk natur med fantastisk utsikt. Uansett hvordan du velger å komme dit vil du ikke angre! 

Beau Vallon, Mahé

På en av Seychellenes mest populære strender, både blant turister og lokalbefolkningen, møtes du av en lang herlig sandstrand med turkist vann. Her tilbys også en rekke aktiviteter som blant annet utleie av vannskuter, surfebrett og båtutflukter for den som vil gjøre mer enn å slappe av på stranda. Her kan du uten tvil tilbringe en hel dag både med avslapping og aktiviteter – blir du litt lenger kan du dessuten nyte en fantastisk vakker solnedgang. 

Anse Royale, Mahé

Stranda Anse Royale, som deler navn med den lille byen som ligger i tilslutning til stranda, er en av de mest populære strendene på hovedøya Mahé. Her er vannet stort sett rolig og passer perfekt for en herlig svømme- eller snorklingstur! Her kan du i tillegg til å tilbringe en herlig dag på stranda velge blant flere restauranter og butikker, i noen av butikkene kan du dessuten leie snorkling og dykkerutstyr. Til tross for at stranda er populær både blant turister og lokalbefolkningen er det god plass for alle å nyte en herlig dag på stranda. 

Anse Source d'Argent, La Digue Anse Source d'Argent, La Digue

Anse Source d'Argent, La Digue

Den verdensberømte stranda Anse Source d'Argent på øya La Digue er ikke bare en av de mest fotograferte strendene i verden uten anses også være en av verdens fineste strender. Med sitt grunne krystallklare vann og hvite sand som kantes av spektakulære granittformasjoner er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. 

Petite Anse, La Digue

En fantastisk vakker paradisstrand med krystallklart vann og en herlig hvit sandstrand som du bare må besøke når du er på La Digue. Hit tar du deg på 15 minutter til fots fra søsterstranda Grande Petite, turen til fots bidrar til at færre turister kommer hit sammenlignet med andre populære strender på øya. Turen er vel verdt slitet for å kunne tilbringe en dag på en relativt urørt paradisstrand!

La Passe, Silhouette Island

Besøk paradisstranda La Passe på den nesten urørte øya Silhouette Island. Her venter en lang, herlig sandstrand i vakre omgivelser med frodige vekster og vaiende palmer. Her kan du tilbringe dagen i solsenga med en god bok eller hvorfor ikke snorkle og utforske livet under vannoverflaten i det krystallklare havet? 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Seychellene, finn og bestill en reise til Seychellene eller se alle de fantastiske hotellene.

Hotellene på Seychellene

  • Det lille ekstra i ferien 
  • Gangavstand til en av verdens fineste strender på øya Praslin
  • Bo omgitt av tropiske vekster og herlige bassengområder på hovedøya Mahé.
Se alle hotellene på Seychellene

Seychellene

  • Fantastiske strender
  • Herlige naturopplevelser 
  • Snorklingsopplevelser utover det vanlige

Alle reisetips til Seychellene

Her finner du våre beste tips til de absolutt fineste strendene, de beste naturopplevelsene, herlige eksotiske smaker og mye mer!

Se alle reisetips til Seychellene