Premiumreiser - skreddersydde reiser

Premiumreiser – en sosial fellesferie

Bli med oss på en sosial fellesreise hvor opplevelsesrike utflukter, gode hoteller, flyreise og flere måltider på reisen er inkludert. Vi spiser de fleste måltidene sammen og drar på utflukter som en gruppe slik at turen også blir en sosial opplevelse. Våre reiseledere er som oftest like i nærheten for å hjelpe til ved behov.

På våre premiumreiser får du:

  • Direktefly, transport og overnatting.
  • Sosialt fellesskap med gruppen.
  • Et spennende og variert utfluktsprogram.
  • Skandinavisktalende guider og reiseledere.

Dette er reisene du kan velge mellom:

Premiumreise skjærgårdscruise i Kroatia

Kroatia

Direktefly til Split fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Molde & Trondheim
Se vårt brede og varierte program for Kroatia. Nytt av året er Premium Skjærgårdscruise som starter i Split med avreise 21. & 28. september 2019. Et herlig cruiseeventyr hvor du får oppleve den vakre naturen og kulturen i Kroatia på en ny og annerledes måte.

Les om Premiumreiser Kroatia
Premiumreise til Chania

Kreta

Direktefly fra Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund  & Trondheim.
På denne reisen vil vi få et bedre innblikk i greske mattradisjoner, den lokale kulturen og Kretas historie. Vi vil også komme tett innpå den vakre naturen og de flotte fjellene på øya!

Se premiumreiser til Kreta
Bukt på Kypros

Kypros

Direktefly fra Oslo
Opplev den frodige naturen og det krystallklare vannet, la deg fascinere av den merkelige spøkelsesbyen Famagusta og bli med på kypriotisk matlagingskurs i landsbyen Vavatsinia.

Se premiumreiser til Kypros
Albania

Albania

Direktefly fra Oslo
Med sine vakre strender, imøtekommende kultur og rike historie er det ikke vanskelig å forstå hvorfor Albania har seilt opp som en av de nye feriefavorittene. På premiumreisen hit får du blant annet oppleve en ekte albansk aften, det vakre naturfenomenet Det blå øyet og utgravningene av den antikke byen Butrint.

Les mer om vår Premiumreise til Albania
Bli med oss på en reise til Rhodos

Rhodos

Direktefly fra Oslo, Stavanger, Bergen & Trondheim.
Rhodos byr på en herlig blanding av bysantinsk, romersk og tyrkisk arkitektur i gamlebyen, turkisblått hav og varme soldager og sist, men ikke minst, smakfulle greske spesialiteter.

Se premiumreiser til Rhodos
Parga

Parga

Direktefly fra Oslo & Bergen
Parga er en perle av en gresk by som ligger på fastlandet. Området rundt innbyr til mange naturopplevelser og interessante kulturskatter samt herlige matopplevelser, i tillegg til at du får være med på tur over til nabolandet Albania. 

Les mer om Premiumreiser til Parga
Strand på Tenerife

Tenerife – nytt program kommer

Direktefly fra Oslo, Stavanger & Bergen
Bli med på en herlig reise til Tenerife og oppdag sider ved denne kjente og kjære ferieøya du kanskje ikke har hørt om eller sett før. Du får høre om øyas betydning for Kanariøyene, historie og flamencoshow. Det blir selvsagt tid til avslapning med sol og bad mellom alle inntrykkene. 

Bilde av: Fra Gran Canaria

Gran Canaria – nytt program kommer

Direktefly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund & Trondheim 
Denne Premiumreisen går til Gran Canarias sørkyst eller hovedstaden. Foruten herlige dager med sol og bad får du oppleva denne varierte øya i all sin prakt. Dette er reisen for deg som gjerne nyte tapas, vin og hyggelig fellesskap.

Bilde av: Fra Lanzarote

Lanzarote – nytt program kommer

Direktefly fra Oslo
Bli med på en Premiumreise til Lanzarote som byr på en uke fylt av interessante opplevelser! På reisen utforsker vi øyas berømte vulkanlandskap, smaker de lokale spesialitetene og lærer oss mer om kunstneren César Manrique.