Mythos Beach Resort

apollo mondo family

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære Mythos Beach Resort på Rhodos er kanskje vår aller fremste favoritt blant våre fine Mondo Family-hoteller. Her er det barneklubb, svømmeskole og treningstimer med skandinavisktalende instruktører og vårt behjelpelige personale. Moderne rom og næringsrike måltider – barna har sin egen buffé. Det er god plass rundt bassengene og havet ligger kun på en armlengdes avstand. For å få den ekstra gode feriefølelsen kan du jo bestille en juniorsuite med eget basseng!

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 1-2 personer/1-3 personer. Juniorsuiter med privat basseng for 1-2 personer/1-4 personer. 1-romsleiligheter for 1-3 personer. 2-romsleiligheter for 1-4 personer. 3-romsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommene, aktivitetstilbudet for både store og små.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tre bassengområder
Det er hele tre bassengområder på Mythos Beach Resort. I det ene området er det to bassenger – ett oppvarmet aktivitetsbasseng og ett barnebasseng med en vannsklie. Det ligger et nytt basseng ved hotellets framside, inntil en ny sidebygning. Videre er det ytterligere ett bassengområde som ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget en liten jacuzzidel.

Gratis solsenger og parasoller både i bassengområdene og ved stranden. Gratis badehåndklær som kan byttes ut 3 ggr/uke. Innendørsbasseng, som er oppvarmet i lavsesong (ved behov). Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13/4-20/5 og 15/9-6/11. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Næringsrik og variert mat
Mythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater.

Ved voksenbassenget ligger kaffe- og juicebaren Mondo Café hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk – her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Her kan du lese mer om mat og drikke på Mythos Beach Resort.

Mythos Beach Resort – barnas paradis
Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med vår svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere og vår egen barneklubb. Polly & Mino, er barnas favoritter og er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet.

Trening og aktiviteter på hotellet
På Mythos Beach Resort er det gratis å bruke treningsrommet og det arrangeres fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Du kan spille tennis gratis på dagtid (mot avgift etter kl. 19.00) og det finnes minigolf og et spa med velgjørende behandlinger og badstue (mot avgift).

Det er lagt opp fine løpe- og sykkelrunder og du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver, mot depositum på servicekontoret. Kajakk, brettseiling og seiling tilbys på nabohotellet (mot avgift). Her kan du lese mer om sport og trening på Mythos Beach.

For øvrig
Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Butikk. Minibank. Gangavstand til tettstedet Kolymbia med barer, restauranter og butikker. Ca. 4 kilometer til Afandou. Bussterminal i nærheten av hotellet for lokalbusser til bl.a. Rhodos by.

Her kan du lese om alle våre Mondo Family-hotell.

Måltider

Rommene: Frokostbuffé inkludert. Leilighetene: Ingen måltider inkludert. Frokostbuffé mot tillegg.

Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg for alle romtyper.

Verdt å vite

Det er ikke heis til leilighetene og enkelte dobbeltrom. Stein-/grusstrand. Noe småstein i vannet, badesko anbefales Babyseng og trillevogn (mot tillegg) kan forhåndsbestilles.

Mythos Beach Resort har i 2016 mottatt utmerkelsen "Certificate of Excellence" av Tripadvisor for femte år på rad.

På grunn av sitt miljøfokus har Mythos Beach Resort dessuten blitt tatt opp som "Platinum Level Green Leader" i Green Leader-programmet til Tripadvisor 2016.

Høsten 2017 fikk Mythos Beach Resort igjen sitt Travelife gold sertifikat.

Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert, som innebærer at hotellet jobber med matsikkerhet i alle ledd fra produksjon til den serveres gjesten.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Apollo Mondo Family Resorts
  • Barneklubb og svømmeskole
  • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Mythos Beach Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Enklere innsjekk ved hjemreise

Hjemreisen fra Mythos Beach Resort vil bli smidigere enn noensinne dersom du fly med Novair eller SAS. Nå kan du sjekke inn bagasjen og få boardingkortet ditt på hotellet. Vi sørger for at bagasjen din kommer trygt frem til flyplassen. Det betyr at du kan gå direkte til sikkerhetskontrollen når du kommer til flyplassen.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.