Bacoli

Bacoli er et populært og hyggelig hotell med fin beliggenhet nær sentrum av Parga og stranden. Her kan du velge om du vil bo i dobbeltrom med frokost eller i en leilighet hvor du selv kan lage mat. Bacoli har et fint bassengområde med solsenger og en poolbar. Fra hotellet har du kort gangavstand til den hyggelige havnepromenaden med flere barer og tavernaer.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1-2 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. 3-roms suiter for 2-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Rent og pent. Gode solsenger. Hyggelig personale. Fine rom med aircondition. Helt ok frokost.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 700 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bacoli er et hyggelig hotell som ligger fint til i vakker natur kun en kort spasertur fra Parga sentrum. I den frodige hagen ligger hotellets bassengområde. Gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som serverer frokost samt enklere retter og drikke på dagtid.

Gratis WiFi i resepsjonen. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 22.00. Lite treningsrom med badstue som er gratis å benytte. Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift.

Måltider

Rom og suiter: Frokostbuffé Leiligheter: Ingen