Bacoli

Bacoli er et populært og hyggelig hotell med fin beliggenhet nær sentrum av Parga og stranden. Her kan du velge om du vil bo i dobbeltrom med frokost eller i en leilighet hvor du selv kan lage mat. Bacoli har et fint bassengområde med solsenger og en poolbar. Fra hotellet har du kort gangavstand til den hyggelige havnepromenaden med flere barer og tavernaer.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1-2 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. 3-roms suiter for 2-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Meget gode senger, fint oppusset rom med deilig dusj.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 700 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bacoli er et hyggelig hotell som ligger fint til i vakker natur kun en kort spasertur fra Parga sentrum. I den frodige hagen ligger hotellets bassengområde. Gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som serverer frokost samt enklere retter og drikke på dagtid.

Gratis WiFi i resepsjonen. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 22.00. Lite treningsrom med badstue som er gratis å benytte. Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift.

Måltider

Rom og suiter: Frokostbuffé Leiligheter: Ingen

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt