Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong. Disse ligger i hovedbygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-27 kvm
Antall personer: 1-2

Enkeltrom

Enkeltrom uten uteplass. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. TV. Lite bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med markterrasse og utsikt mot bassenget. Disse ligger på bakkeplan i sidebygningene. En dobbeltseng. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med markterrasse eller delt uteplass. Disse ligger på bakkeplan i sidebygningene. En smal trapp opp er det et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Nede det minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Bacoli, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-2

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med innebygd balkong med høye vegger. Disse ligger i de øverste etasjene i hovedbygningen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong og utsikt mot bassenget. Disse ligger i øverste etasje i sidebygningen og har skråtak. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i en dobbeltseng i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplate, vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-4

Treroms suiter

Treroms suiter med stor balkong eller terrasse og utsikt mot bassenget. Disse ligger i hovedbygningen. To soverom med en dobbeltseng i hvert rom. Minikjøkken med kjøleskap, vannkoker, brødrister samt enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 53 kvm
Antall personer: 2-4