Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i hovedbygningen med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kjøleskap. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-27 kvm
Antall personer: 1-2

Enkeltrom

Enkeltrom for en voksen og ett barn som deler dobbeltseng. Kjøleskap. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Små bad med dusj og wc, hårføner. Ingen uteplass. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet

Lyse ettromsleiligheter som ligger på bakkeplan i sidebygningene. Dobbeltseng og minikjøkken. Kjøleskap, kokeplate, vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet i etasje

Lyse ettromsleiligheter i etasje som ligger på bakkeplan i sidebygningene. Soverommet ligger opp en smal trapp og har dobbeltseng eller to enkeltsenger. På bakkeplan er det kjøkken og bad. Kjøleskap, kokeplate, vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse eller delt uteplass. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Bacoli, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-2

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom som ligger i de øverste etasjene i hovedbygningen. Dobbeltseng og ulike innredning. Ekstraseng i sovesofa. Kjøleskap. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Innebygd balkong med høye vegger. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Lyse toromsleiligheter som ligger i øverste etasje i sidebygningene og har skråtak. Ett soverom med dobbeltseng samt ett rom med to enkeltsenger og minikjøkken. Kjøleskap, kokeplate, vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-4

Treroms suiter

Lyse treromssuiter som ligger i hovedbygningen. Suitene har to soverom med en dobbeltseng i hvert rom samt et oppholdsrom. Enkelt minikjøkken med kjøleskap, vannkoker, brødrister samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Stor balkong terrasse med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 53 kvm
Antall personer: 2-4