1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Fafa Grand Blue Resort

 • • Åpner sommeren 2018
 • • Barn spiser for 1 krone
 • • Barneklubb og svømmeskole

Fafa Grand Blue Resort ligger rett ved den kilometerlange sandstranden og har alt hva en aktiv familie på ferie ønsker seg – barneklubb, svømmeskole, gratis treningstimer og kaffe- og juicebaren Mondo Coffee.  


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. 1-romsliligheter for 1-3 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 7,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fafa Grand Blue Resort er et helt nytt hotell som ligger ved Durres Riviera i Albania. Rett utenfor hotellet passerer den fine strandpromenaden med noen enkle serveringssteder.

Basseng og bred strand

Hotellet har et bassengområde med totalt tre basseng og to barneseksjoner. Gratis solsenger og parasoller både i bassengområdet og nede ved stranden. Badehåndklær mot depositum.

God og sunn mat
På Fafa Grand Blue Resort byr restauranten på varierte og sunne, velkomponerte retter. For barna er det en egen spesial komponert meny. Et par kvelder i uken er det underholdning etter middag. På kaffe- og juicebaren Mondo Coffee er kaffen spesielt god, juicen nypresset og de lokale bakervarene rykende ferske. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet.

Gøy for barna på Fafa Grand Blue Resort
For barna er det et bredt aktivitetsprogram med barneklubb og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Her er det lekeplass. Les mer om alt det morsomme barna kan være med på, barneklubben og svømmeskolen på Fafa Grand Resort.

Kloke og morsomme Pollo & Mino er barnas favoritter. Hvorfor ikke overraske barna med et besøk av våre sjarmerende venner! Les mer om Polly & Mino.

Fire treningstimer om dagen.
Det er gratis treningsrom og fire gratis treningstimer pr. dag, som ledes av skandinavisktalende instruktører. Gåstaver kan lånes mot depositum på servicekontoret. Du kan også leie sykkel- og løpe vogner. Det er spa med behandlinger som massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Les mer om sport og trening på Fafa Grand Blue Resort.

Øvrig
Gratis WiFi i fellesområdene. Roomservice. Nærmeste supermarked ligger ca. 200 meter unna. Til Durres sentrum er det ca. 8 kilometer. Lokaltrafikk. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Leiligheter: Ingen. Frokostbuffé, halvpensjon, helpensjon og All Inclusive mot tillegg.
Dobbeltrom og familierom: Frokostbuffé. Halvpensjon, helpensjon og All Inclusive mot tillegg. Når de voksne legger til måltider spiser barna for kun 1 krone.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé 7.30-9.30 i hovedrestauranten
- Lunsjbuffé 13.00-15.0  i hovedrestauranten
- Snacks 16.30-17.30
- Middagsbuffé 19.00-21.00
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-22.00 i poolbaren.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi