Sommeren 2018 reiser vi til Durres Riviera!

  • • Stranden er nesten 1 mil lang!
  • • Vi har Apollo Mondo Family Resort i Durres

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Nyhet! Nå har du mulighet til å oppdage enda mer av Albania med oss. Albania, med sin dramatiske natur og historie, byr på en litt annerledes ferieopplevelse. Dette lille landet er et av få land i Europa som fremdeles har noe uutforsket å by på, selv om det både har vakre strender og er solsikkert. Alle Apollos hotell ligger ved stranden og her venter dager med avkobling og mye sol og bad.

Populære hoteller – Durres Riviera

Skisse av Fafa Grand Blue Resort

Fafa Grand Blue Resort

Fra 5 118 NOK

Premium Beach

Fra 6 498 NOK
Bassengområdet

Prestige Resort

Fra 5 398 NOK
Bassengområdet

Fafa Premium

Fra 4 298 NOK

Fakta om Durres Riviera

Mat og drikke

En lunsj koster mellom 30 og 40 kroner. Vann koster ett par kroner, en øl ca. 10 kroner og en flaske vin koster 40 kroner og oppover.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Tirana til Durres Riviera tar det mellom 30 minutter og 1 time med buss. Transporten kjøres som regel uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Sandstranden i Durres er langgrunn og nesten en mil lang, og på noen steder er den veldig bred. På stranden nedenfor hotellene er det nok av solsenger, parasoller og vannsport til leie.

Mer fakta

Viktig informasjon om innreise

Ungdom under 18 år kan ikke reise inn i Albania uten følge av minst en forelder, eller eventuelt uten følge av minst en annen voksen person. Ved sistnevnte tilfelle må det fremvises en skriftlig bekreftelse fra foreldrene om at barnet har tillatelse til å reise med denne personen. Denne må være bekreftet at notarius publicus (tingretten, byfogden i Oslo og ev. hos lensmann i de steder det ikke finnes tingrett).