Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med utsikt mot gata, noen med hageutsikt og noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. TV. Badekåper og tøfler. To servanter, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41-47 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn

Suite

Suite med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Putemeny. Skyvedør mellom soverom og stua med sofa og spisebord. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Bad der en del har badekar og dusj, en del med to servanter samt en del med dusj og separat wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 77 kvm
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. TV. Badekåper og tøfler. To servanter, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn