En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

96% anbefaler hotellet

3292 vurderinger
Utmerket
 
2552
Veldig bra
 
617
Bra
 
91
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

23.11.2019

av annekristinel2017 Levanger, Norge

Supert hotell

Vi har nylig bodd 3 uker på Porto Mare Hotell hvor vi har vært flere ganger før. Her er det alltid trivelig å være. Hotellet har en flott og velstelt hage, hyggelig og alltid hjelpsom betjening og god mat. Der er et flott inne -og utebasseng. Levende musikk både til happy hour og senere på kvelden. Denne gangen var det også et flott show Lido is a Cabaret en kveld i uka. Vi kommer tilbake.

 
11.09.2019

av Kjaate Sandefjord, Norge

Flott hotell

Ett flott hotel som fortjener 5 stjerner, men har kun 4. Botanisk have og ett flott uteområde. 4 bassenger. Veldig hyggelig betjening. Har bodd på dette 6 ganger. Kan anbefales. Det skjer alltid noe på hotellet iform av turer og vinsmaking etc.

 
07.09.2019

av Jodex51 Madeira, Portugal

Innendørs var best

Porto Mare er på mange måter et supert hotell. Rommene er store og luftige med bl.a. svært store og meget gode senger. Air Condition fungerer glimrende, og det er rent og pent innendørs. Maten er deilig, frokosten perfekt. Dessverre er noen av dem som har jobbet lenge på Porto Mare, som trolig har begynt å gå litt lei. En del av dem er fysisk tilstede, men ikke nærværende. Serveringen synes å ha blitt en kjedelig rutine, og DET merkes... Denne gangen ble vi spesielt skuffet over bassengområdet. Det var veldig mange gjester på hotellet, og det var ikke alltid lett å finne solsenger. Dette fordi Pool-service ikke overholdt regelen om at ubenyttede senger ville bli frigjort etter 90 minutter. Vi så hver bidige dag gjester som reserverte opptil 15 solsenger ved siden av hverandre like ved bassengkanten, for deretter å være borte fra poolen i mange timer. En dag stod 13 senger ved siden av hverandre ubenyttet fra kl 09.00 - 14.00, og intet ble gjort med dette fra de pool-ansvarliges side. At noen gjester får lov til å ta seg til rette på denne måten, oppleves irriterende og respektløst, og det la en demper på totalopplevelsen. Det var heller ikke greit at mange av solsengene dessuten var ganske skitne på det hvite rammeverket og til dels også på det grønne lerretsstoffet. Hagen på Porto Mare er velholdt og vakker, og det er ikke mange hoteller på Madeira som kan oppvise tilsvarende prakt. Underholdningen er også god.

 
17.02.2019

av 114haraldm Drøbak, Norge

Bort fra vinter og kulde hjemme.

Et av de beste hoteller vi har bodd på. Fantastisk frokost, hyggelig og god service fra betjening. Stort rom med tekjøkken og masse utstyr. Stor terrasse med solsenger. Gratis buss til/fra sentrum flere ganger om dagen. Nydelig park rundt hotellet og flott basseng med nok av solsenger rundt. Ikke noe stress for å finne en.

 
07.07.2018

av 166ineb Drammen, Norge

Veldrevet hotell med fantastisk uteområde

Har bare positive ting å si om dette hotellet - her koste vi oss skikkelig. Vi har bodd både på Porto Mare og på The Residence, som er en del av samme kompleks, og anbefaler begge. Betjeningen er vennlig, oppmerksom og effektiv. Rommene er noe umoderne, men veldig rene og alt fungerer som det skal. Uteområdet er noe av det vakreste vi noen sinne har opplevd. Hagen er helt fantastisk, med hundrevis av ulike blomster og vekster. Det er også en egen orkidéhage. Vi besøkte den botaniske hagen i Funchal under oppholdet, men det bleknet faktisk i forhold til hagen på hotellet. Flere basseng å velge mellom og god kapasitet på solsengene. Frokostbuffeten er bra, med godt utvalg. Maten på Il Basilico er hva man bør kunne forvente av en restaurant, men ikke noe ekstra. Restaurant Med er dyrere, men her briljerer også kokkene. Verdt et besøk! Middagsbuffeten prøvde vi ikke. Drinkene i baren er helt fantastiske og servicen er suveren! Det eneste vi savnet var et alternativ til potetgull som snacks; f.eks. oliven eller kapers. Parkeringskjeller med enkel adgang og parkering inkludert i oppholdet er et pluss! Vi anbefaler hotellet på det sterkeste, og kommer definitivt tilbake hit!