Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 46 vurderinger
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Bardzo fajny hotel.w samym centrum.dobre jedzenie,przyjazna obsluga i bardzo czysty.polecam
-

Bekreftet gjest: 2024-02-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

1227 vurderinger
Utmerket
 
993
Veldig bra
 
192
Bra
 
24
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

07.07.2022

av 753terjen Loddefjord, Norge

Sentralt rolig høy klasse!

Fantastisk lite deilig stille hotell. Supert sentralt og veldig god klasse på alt. Reint og nyopppusset. Flott bar og basseng på taket. Lite minus for et litt dårlig gym, men helt greit. Topp service på alle måter, anbefales på det sterkeste.

 
10.03.2019

av Carinalm66 Sola, Norge

Fantastisk beliggenhet

Tilbrakte ni netter her på dette flotte hotellet. Fikk et fint rom med fantastisk utsikt over Funchal. Brukte takterrassen på ettermiddagene, og baren av og til på kvelden. Frokosten var veldig bra med frukt, ferskt brød, pålegg, juicer, prosecco i tillegg til mulighet for å bestille omeletter og lignende. Spiste på restauranten en kveld og bestilte en treretters med vinpakke. Den var overpriset- lite mat og vin i forhold til hva du får på restaurantene på byen. Hovedretten var lammecarré, veldig liten og så lite stekt at vi ikke kunne spise den. Dyreste og dårligste restaurantbesøket på hele ferien. Ellers er hotellet topp! Vil gjerne bo her igjen!

 
12.12.2018

av AnneGE_13 Oslo, Norge

Fantastisk Boutique hotell!

Sjarmerende hotell, personlig service og perfekt beliggenhet. Trygt og rolig nabolag. Store, fine hotellrom. Utmerket renhold. Hyggelig restaurant med stor og rikholdig frokostbuffet. Flere temakvelder i restauranten med Folkloredans og Fado, og 4-retters middag av meget høy kvalitet til hyggelig pris(35 € inkl. drikke). Trivelig bar med god stemning, flere kvelder med levende musikk. Nydelig takterrasse med basseng, gode solsenger, bar med matservering og flott utsikt over hele byen. SPA-avdeling med et lite svømmebasseng, dampbadstue og badstue - inkludert i pris i november, ellers mot et tillegg. Dette er et hotell jeg vil tilbake til!

 
26.02.2018

av Jarl Andrew S

Midt på treet...

Vi hadde gledet oss til å ta i bruk takterrasse og svømmebasseng, men da vi ankommer hotellet får vi opplyst at dette skal renoveres og er utilgjengelig. Hotellet ble nettopp solgt inn med disse fordelene da vi kjøpte overnatting. Det ble ikke opplyst om at slikt arbeid skulle finne sted. Ingen kompensasjon ble gitt i form av prisreduksjon. I stedet fikk vi tilbud om å benytte tilsvarende takterrasse på et hotell et godt stykke unna... Når støy fra renoveringen varer til 1900, ble det lagt en liten demper på opplevelsen. Det er dessuten svært lytt mellom rommene - for de som er opptatt av slikt. Frokosten var helt grei og på det jevne. Men et fire stjerners hotell er ikke Castanheiro.

 
20.10.2017

av eirikholm Lillehammer, Norge

Sentralt og hyggelig

Et meget bra hotell som ligger nær det meste i Funchal - 5 minutter ned til sjøen og 5 minutter til de sentrale restaurantstedene i Funchal. Ikke spesielt god utsikt, men flotte og nyrenoverte fasiliteter. God ute-frokost og brukbar restaurant. Har også et lite takbasseng med suveren utsikt og velutstyrt bar. Anbefales sterkt.