En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

884 vurderinger
Utmerket
 
581
Veldig bra
 
235
Bra
 
48
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

26.01.2020

av 934AndreasG Tallinn, Estland

feilfritt 4stjerners

Hyggelig å imøtekommende ansatte, godmat, koselig atmosfære å gode fasiliteter i fellesområdet, jeg er veldig fornøyd med valget av dette hotellet ,Tui guide er innom hver dag å sjekker at gjester har d bra :)

 
05.02.2018

av p-kjae Fredrikstad, Norge

Perfect place to relax and a beautyful view

frokosten var utmerket. Min kone syntes senga var for hard. stedet hadde underholdning hver kveld som også var bra . Personalet var hyggelig. Basseng området var helt greit i tillegg var det innendørs basseng samt treningsrom. Spa avdelingen med behandling ble testet og kan anbefales .

 
10.01.2018

av martiniusj2017 Sarpsborg, Norge

Behagelig hotell

Dette var vår første tur i Funchal. Vi fant dette hotellet på nettet og syns det så flott ut og bestemte oss for å booke oss inn her. Vi ble møtt av hyggelig og rolige ansatte i resepsjonen. Vi hadde booket et rom med balkong, uten havutsikt. Noe vi angrer på etter vi fikk sett den flotte havutsikten. Rommet vårt lå vestvendt ut mot veien som går bak hotellet. Det kunne derfor være litt støy fra veien til tider. Dette var ikke noe vi merket noe til når vi sov så dette plaget oss ikke. Uansett, det positive med å ha hotellrom her var at vi fikk nyte ettermiddagssolen på balkongen. Når solen ikke lenger var ved bassengområde kunne vi bare gå opp på vår balkong og nyte de siste solstrålene her. Neste gang vi kommer hit bestiller vi med havutsikt, for dette er virkelig et fantastisk syn! Rommene er fine og moderne. Det er brukt behagelige farger og møblene er også nye. Badet er også veldig fint. En negativ ting med dette er vannet i dusjen. Vi hadde litt problemer med at vannet ble varmt og kaldt et par ganger gjennom vi dusjet. Men dette er vel et problem på flere hotell? Vi hadde frokost inkludert. Dette er et måltid med masse forskjellig mat. Varme retter og kalde retter. Man kunne lage sin egen omelett og se på mens kokken stekte den. Her er det noe ALLE liker. Frokosten kan nytes inne eller ute. Hotellet hadde mange fasiliteter. Svømmebasseng inne og ute, dusj ute, utebar, spa og mye mer... Det ligger fint til med flott utsikt og er sentralt. Neste gang vi kommer tilbake til Funchal velger vi dette hotellet igjen, uten tvil!

 
19.12.2016

av thomasu725 Torino di Sangro, Italia

Stille og rolig

Vi hadde en uke ferie og valgte Baia Azul Hotel. Hotellet virker nyoppusset. De har både inne og utebasseng , vi benyttet mest det inne siden været var litt variabelt. De har et lite treningsrom med 2 tredemøller, 2 sykler , 2 elipsemaskiner og et multiapparat til styrke. God service med blide ansatte. Vi hadde frokost inkludert. Godt utvalg på frokosten. Kort gåtur til spisesteder og kjøpesenter . Desember er en rolig måned og det merker man overalt . Fordelen er at man aldri står i kø eller venter lenge på mat. Bakdelen (for oss med en 4 år gammel gutt) er at det var ingen andre barn på hotellet. Til slutt: velg rom med havutsikt, den er fantastisk !:-)

 
20.02.2024

av Nicola R Doncaster, Storbritannia

Great hotel with a fabulous view

Booked a 5 night half term holiday with easyJet. Had previously visited Madeira in a more expensive hotel closer to town. This hotel totally surpassed our expectations, fabulous view (definitely worth paying for a sea view), spotlessly clean, kind and helpful staff, great pools and a fabulous breakfast. Yes it’s a bit further out however there are a lot of restaurants near by. Kids enjoyed visiting the forum shopping centre, and we had a lovely couple of days wandering around song the coastal promenade to Praia Formosa. Free shuttle bus worked well, lots of regular buses or otherwise under €10 in a taxi to or from town. Highly recommended.