Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,4 av 10 Basert på 12 vurderinger
Total vurdering
 
9,4 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-03-24


10 av 10

+
Poolen åpnet allerede kl. 0800 ! Ikke kamp om solsenger. Veldig fint poolområde.
-

Bekreftet gjest: 2024-03-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

904 vurderinger
Utmerket
 
595
Veldig bra
 
240
Bra
 
49
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

26.01.2020

av 934AndreasG Tallinn, Estland

feilfritt 4stjerners

Hyggelig å imøtekommende ansatte, godmat, koselig atmosfære å gode fasiliteter i fellesområdet, jeg er veldig fornøyd med valget av dette hotellet ,Tui guide er innom hver dag å sjekker at gjester har d bra :)

 
05.02.2018

av p-kjae Fredrikstad, Norge

Perfect place to relax and a beautyful view

frokosten var utmerket. Min kone syntes senga var for hard. stedet hadde underholdning hver kveld som også var bra . Personalet var hyggelig. Basseng området var helt greit i tillegg var det innendørs basseng samt treningsrom. Spa avdelingen med behandling ble testet og kan anbefales .

 
10.01.2018

av martiniusj2017 Sarpsborg, Norge

Behagelig hotell

Dette var vår første tur i Funchal. Vi fant dette hotellet på nettet og syns det så flott ut og bestemte oss for å booke oss inn her. Vi ble møtt av hyggelig og rolige ansatte i resepsjonen. Vi hadde booket et rom med balkong, uten havutsikt. Noe vi angrer på etter vi fikk sett den flotte havutsikten. Rommet vårt lå vestvendt ut mot veien som går bak hotellet. Det kunne derfor være litt støy fra veien til tider. Dette var ikke noe vi merket noe til når vi sov så dette plaget oss ikke. Uansett, det positive med å ha hotellrom her var at vi fikk nyte ettermiddagssolen på balkongen. Når solen ikke lenger var ved bassengområde kunne vi bare gå opp på vår balkong og nyte de siste solstrålene her. Neste gang vi kommer hit bestiller vi med havutsikt, for dette er virkelig et fantastisk syn! Rommene er fine og moderne. Det er brukt behagelige farger og møblene er også nye. Badet er også veldig fint. En negativ ting med dette er vannet i dusjen. Vi hadde litt problemer med at vannet ble varmt og kaldt et par ganger gjennom vi dusjet. Men dette er vel et problem på flere hotell? Vi hadde frokost inkludert. Dette er et måltid med masse forskjellig mat. Varme retter og kalde retter. Man kunne lage sin egen omelett og se på mens kokken stekte den. Her er det noe ALLE liker. Frokosten kan nytes inne eller ute. Hotellet hadde mange fasiliteter. Svømmebasseng inne og ute, dusj ute, utebar, spa og mye mer... Det ligger fint til med flott utsikt og er sentralt. Neste gang vi kommer tilbake til Funchal velger vi dette hotellet igjen, uten tvil!

 
19.12.2016

av thomasu725 Torino di Sangro, Italia

Stille og rolig

Vi hadde en uke ferie og valgte Baia Azul Hotel. Hotellet virker nyoppusset. De har både inne og utebasseng , vi benyttet mest det inne siden været var litt variabelt. De har et lite treningsrom med 2 tredemøller, 2 sykler , 2 elipsemaskiner og et multiapparat til styrke. God service med blide ansatte. Vi hadde frokost inkludert. Godt utvalg på frokosten. Kort gåtur til spisesteder og kjøpesenter . Desember er en rolig måned og det merker man overalt . Fordelen er at man aldri står i kø eller venter lenge på mat. Bakdelen (for oss med en 4 år gammel gutt) er at det var ingen andre barn på hotellet. Til slutt: velg rom med havutsikt, den er fantastisk !:-)

 
10.05.2024

av helenet578

Très mitigée

Séjour d’une nuit mitigée. Déjà à l’enregistrement : la chambre était pas prête à 14:10. A la réception Nous avons patienté 15 minutes ( car le personnel semblait dépassé …. Et pas tout comprendre ) Nous avons voulu faire du sport avec mon conjoint : un seul tapis de course pour un hôtel de plus de 200 chambres …. Nous avons donc fait chacun notre tour notre sport. Le repas du soir de l’hôtel était correct pour ce qui est des entrées et des plats mais très moyen pour les desserts ( industriels ++ ). La moyenne d’âge est assez élevée dans l’hôtel : bcq de clients âgés donc hôtel pas forcément recommandés pour un jeune couple : pas trop d’animations. Je reste mitigé sur l’hôtel qui pourtant avant une bon rendu initiale.