En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

418 vurderinger
Utmerket
 
254
Veldig bra
 
104
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

07.02.2023

av hildura Oslo, Norge

topp hotell

Vi reiste på en gruppe med 16 mennesker.Vi bodde på dette fine hotellet i 7 døgn.Rommene var store,sengen var god.og fin utsikt over havet.god rengjøring.og god plass på balkongen,til en godstol og to andre og et bord. hotellet lå fint til,stille område.

 
18.01.2020

av rigmorm2020

Nyrenovert, rent og pent hotell med 2 svømmebaseng og spa

Hotellet er et meget godt utgangspunkt for gode dager på Madeira. Ligger et stykke fra havet og langs en noe trafikert bilveg (enveiskjørt). Ikke støy fra gaten, men det er litt lytt fra gangen, Hotellrommene er smakfullt innredet og romslige - og har minibarkjøleskap og vannkoker. Renholdsbetjenten på etasjen jeg bodde i var meget æreskjær og sørget for upåklagelig renhold og etterfylling av nødvendigheter. Frokost-/malsalen er stor, lys og har en meget variert buffet. Her finner du både grovbrød (ferskt), lys/mørk toast og godt utvalg av pålegg. Varmdisken gir mulighet for nystekt omelett og lapper. Frokosten varer til 10.30. Kaffen falt ikke helt i smak hos meg, så jeg valgte heller god kaffe på naborestauranten Pizzeria Martucci (åpner kl. 11). Svømmebassengene er meget innbydende. Bassenget ute hadde fin temperatur selv i des/jan. Spaavdelingen er moderne og behandlingen jeg tok var meget profesjonelt utført. Det er solsenger både i 5 etasje (over resepsjonen) (se bilde) og 3. etasje ved utebassenget. Vær oppmerksom på at leilighetene har balkong mot havet (langs med Estrada Monumental) mens hotellrommene ligger på tvers av dette. Mitt tips er å be om oddetall, så du havner på vestsiden av bygget, og kan nyte solnedgangen på balkongen. Hotellet ligger ca. 2,5 km fra Funchal. Veldig grei gåavstand eller du kan ta rutebuss med hyppige avgangeer (2 euro).

 
09.10.2019

av Journey828472 Larvik, Norge

Et flott renovert hotell

Vi har bad her flere ganger før , men no var hotellet renovert og fått en helt ny stil.En stilfull lobby . Rommene var meget flotte etter renoveringen.uteområde har også fått en oppgradering og nytt fint utebasseng .Trimrommet var blitt flott.

 
24.05.2024

av Angelica V Salvador, BA

" Excelente Hotel "

O Hotel Alto Lido, é um dos melhores do Funchal. Recepção bom atendimento. Sala de espera ampla. Bar com música ao vivo, room service. Apartamento e sanitário amplos, wi-fi de qualidade, ar condicionado, frigobar, TV vários canais. Café da manhã super variado, espaçoso. Eu recomendo.

 
18.05.2024

av kingersheim23

Très bel hôtel

Hôtel de très bon standing parfaitement situé à proximité de restaurants et vue sur l Océan. Piscines et spa ainsi que navette gratuite jusqu'au centre ville.petit déjeuner très correct.chambre très confortable salle de bain moderne..