Millennium Resort Salalah

Lengter du etter en avkoblende ferie i varmen er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her lader du batteriene, varmer kroppen i sola og spiser god og sunn mat. Hotellet er et såkalt dry hotel, uten alkohol og tilbyr treningsrom basseng og buss til stranda hver dag.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Millennium Resort Salalah er en rolig oase som ligger nord for det sentrale Salalah. I hotellets bassengområdet er det et basseng med swim-up bar, et barnebasseng, en lazy river og lekeplass for barna. Nyt livet i skyggen under en parasoll eller slapp av dagen lang i en solseng. Lengter du etter havet kan du hoppe på hotellets shuttlebuss som tar deg med til stranda og hotellets egen beach club, der du kan spise lunsj, drikke alkoholfrie forfriskninger, samt koble av i sola.

I bufférestauranten Taybat starter dagene med en rikelig frokostbuffé med et stort og sunt utvalg, og du velger selv om du vil spise inne eller ute. Til frokost, lunsj og middag frister Taybat med spennende mat fra alle verdens hjørner, toppet med massevis av frisk frukt- og grønnsaksjuice. Det er også en à la carte-restaurant og en kafé på hotellet. Á la carte-restauranten ligger på taket og er en skygrill som serverer omansk mat. Men altså ingen alkohol.

I hotellets spa kan du unne deg en behandling eller ta en stund for deg selv i badstuen, ferskvannsbassenget eller skjønnhetssalongen mot avgift. Det er et innendørsbasseng & jacuzzi for kun kvinner. Gratis badstue og dampbadstue. Det er også et treningsstudio for deg som gjerne holder formen i ferien.

De yngste gjestene kan leke i hotellets barneklubb med engelsktalende personale. Fra hotellet er det kort vei til severdigheter som Mirbat Village, Lost City of Ubar og souken Al Haffa. Daglig shuttlebuss til stranda, cirka 5 kilometer fra hotellet. Det er cirka 3 kilometer til sentrum, det vil si den nærmeste souken.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.
  • Soft All Inclusive.

All Inclusive

Soft All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restauranten Taybat kl. 7.00-10.30.
  • Lunsjbuffé eller fra fast meny på restaurant Taybat kl. 12.30-15.30.
  • Middagsbuffé på restaurant Taybat kl. 19.00-22.30.
  • Snacks i Zest Café og i Beach Club kl. 10.00-12.00 og kl. 15.00-17.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te, vann, brus, juice og mocktails fra 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.00 ankomstdagen og frem til kl. 11.00 avreisedagen.

Alle hotell – Salalah

Crowne Plaza Resort

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranda. Det er mye å gjøre på hotellet. Kanskje vil du teste tennisbanene, treningsrommet eller ta en golfrunde på hotellets 9-hulls bane?

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranda før frokost. Her er det et pent bassengområde og kort avstand til stranda. Avslutt dagen i en av hotellets restauranter.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en rolig ferieoase med uslåelig beliggenhet på den palmekledde sandstranden i Salalah. Hotellet er oppbygd som en liten by med kanaler, basseng og broer mellom bygningene. Med All Inclusive inkludert er det enkelt å komme i i feriemodus med total avkobling – alt du trenger å tenke på er når det er på tide å ta neste bad!

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det lett å komme i feriemodus og bare slappe av. Med førsteklasses service og beliggenhet og beliggenhet rett ved Det indiske hav. Bad i bassenget og ta herlige salte bad i havet. All Inclusive er inkludert og her er det leiligheter for den store familien.