Fakta – Salalah

Pass og visum:

Visum kreves for norske statsborgere. Les mer her.

Transport t/r hotell:

Transporten fra flyplassen til hotellene tar cirka 20-40 minutter.

Ankomst og avreise
I ankomsthallen møtes du av en representant fra Apollo med et Apollo-skilt som vil gi deg mer informasjon. Informasjon om transport for hjemreisen får du av Apollo-representanten ved ankomst.

Strender:

Finkornede, lange sandstrender. Sterke strømmer og høye bølger kan forekomme.

Uteliv:

Det meste av utelivet utspiller seg på hotellene.

Aktiviteter:

Dykking, snorkling og golf.

Nyttig informasjon:

Av respekt for landets kultur bør kvinner dekke skuldre og knær når de beveger seg utenfor hotellområdet. Ikke kle deg i for stramme gensere, korte topper som viser magen eller har dyp utringning. Bikini kan brukes på hotellstranda, men på offentlige strender kreves mer dekkende klær.

Alkohol selges ikke i butikkene, men fås kjøpt på større hoteller til faste tider: Lørdag-torsdag 12.00-15.00 & 18.00-23.00; fredag 14.00-02.00.

Ramadan
Rundt 28. februar 2025 begynner den muslimske fastemåneden Ramadan. I denne perioden vil mange forretninger være stengt, og livet går stort sett litt langsommere overalt. Det er meget uvanlig at det serveres alkohol før solen går ned. På noen reisemål og hotell serveres ikke alkohol i det hele tatt under Ramadan, andre steder kun på utvalgte steder eller tillates kun på rommet. Det er ikke underholdning under Ramadan. Også Apollo utflukter kan bli påvirket av høytiden.