Hilton Salalah Resort

Hilton Salalah Resort

  • • Ligger ved den kilometerlange sandstranden
  • • Romslige rom
  • • All Inclusive-hotell

På fine Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranden før frokost. Pent bassengområde og kort avstand til stranden.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 9 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Salalah Resort er et fint hotell som ligger rett ved den kritthvite stranden i utkanten av Salalah. Stort og fint bassengområde omkranset av høye palmer. Gratis solsenger og parasoller.

Her er det flere restauranter og du kan velge mellom arabisk og internasjonal mat. I Al Maha Restaurant serveres frokostbuffé samt lunsj og middag på terrassen med utsikt over bassenget. I hagen ligger restauranten Sheba's Steak House som byr på arabiskinspirert og internasjonal mat. Á la carte- restauranten Palm Grove Restaurant har fisk og skalldyr med asiatisk og arabisk touch på menyen, akkompagnert av en vakker havutsikt. Puben Mayfair viser fotball på TV og i Sunset Lounge serveres småretter. Nattklubb flere kvelder i uken, mot avgift. Til middag er det pent antrekk som gjelder i alle restaurantene.

Gratis wifi (treg oppkobling) i fellesområdene. Lite trimrom. Tennis mot avgift. Dykking og windsurfing mot avgift. Lekeplass samt barneklubb i hotellets regi (engelsktalende personale). Suvenirbutikk. Romservice. Ca. 12 kilometer til Salalah Garden Mall med shopping, kaféer og restauranter.

Måltider

All Inclusive og nyttårsmiddag er inkludert.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Al Maha kl. 7.00-10.00
  • Lunsjbuffé i restaurant Al Maha kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé i restaurant Al Maha kl. 19.00-22.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokal drikke lørdag-torsdag kl. 12.00-15.00 & kl. 18.00-1.00 samt fredag kl. 14.00-1.00
  • Pent antrekk kreves til frokost og lunsj (shorts, t-skjorte og sandaler går bra). Til middag kreves bukser som minst går til midt på leggen, skjorte/genser og tette sko.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

I henhold til omansk lov er det kun tillatt å servere alkohol søndag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-01.00, samt fredag og lørdag kl. 14.00-01.00.

Hotellet gjennomgår en renovering, og mens dette pågår plasseres våre gjester i motsatt del av bygningen for å minimere eventuelle forstyrrelser.