Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranda før frokost. Her er det et pent bassengområde og kort avstand til stranda. Avslutt dagen i en av hotellets restauranter.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Salalah Resort er et fint hotell som ligger rett ved den kritthvite sandstranda i utkanten av Salalah. Stort og fint bassengområde omkranset av høye palmer. Solsenger og parasoller.

Her er det flere restauranter og du kan velge mellom arabisk og internasjonal mat. I Al Maha serveres frokostbuffé samt lunsj og middag på terrassen med utsikt over bassenget. I hagen ligger à la carte-restauranten Sheba's som byr på arabiskinspirert og internasjonal mat. Á la carte- restauranten Palm Grove Restaurant har fisk og skalldyr med asiatisk og arabisk touch på menyen, akkompagnert av en vakker havutsikt. Puben Mayfair viser fotball på TV og i Sunset Lounge serveres småretter. Nattklubb flere kvelder i uka, mot avgift. Til middag er det pent antrekk som gjelder i alle restaurantene.

Lite treningsrom. Tennis mot avgift. Dykking og windsurfing mot avgift. Barneklubb i hotellets regi (engelsktalende personale).

Wifi inkludert (treg oppkobling) i fellesområdene. Cirka 12 kilometer til Salalah Garden Mall med shopping, kaféer og restauranter.

I henhold til omansk lov er det kun tillatt å servere alkohol søndag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-1.00, samt fredag og lørdag kl. 14.00-01.00.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant Al Maha kl. 7.00-10.00
  • Lunsjbuffé i restaurant Al Maha kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé i restaurant Al Maha kl. 19.00-22.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokal drikke lørdag-torsdag i en av hotellets barer frem til kl. 23.45.

Pent antrekk kreves til frokost og lunsj (shorts, t-skjorte og sandaler går bra). Til middag kreves bukser som minst går til midt på leggen, skjorte/genser og tette sko.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det pågår renovering på hotellet. Western Wing med 79 rom, strandrestauranten Palm Grove og treningsrommet renoveres. Arbeidene beregnes være klare i slutten av juli 2024.

Alle hotell – Salalah

Crowne Plaza Resort

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranda. Det er mye å gjøre på hotellet. Kanskje vil du teste tennisbanene, treningsrommet eller ta en golfrunde på hotellets 9-hulls bane?

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en rolig ferieoase med uslåelig beliggenhet på den palmekledde sandstranden i Salalah. Hotellet er oppbygd som en liten by med kanaler, basseng og broer mellom bygningene. Med All Inclusive inkludert er det enkelt å komme i i feriemodus med total avkobling – alt du trenger å tenke på er når det er på tide å ta neste bad!

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det lett å komme i feriemodus og bare slappe av. Med førsteklasses service og beliggenhet og beliggenhet rett ved Det indiske hav. Bad i bassenget og ta herlige salte bad i havet. All Inclusive er inkludert og her er det leiligheter for den store familien.

Millennium Resort Salalah

Lengter du etter en avkoblende ferie i varmen er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her lader du batteriene, varmer kroppen i sola og spiser god og sunn mat. Hotellet er et såkalt dry hotel, uten alkohol og tilbyr treningsrom basseng og buss til stranda hver dag.