Hilton Salalah Resort

Hilton Salalah Resort

  • • Ligger ved den kilometerlange sandstranden
  • • Romslige rom
  • • All Inclusive-hotell

På fine Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranden før frokost. Pent bassengområde og kort avstand til stranden.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Salalah Resort er et fint hotell som ligger rett ved den kritthvite stranden i utkanten av Salalah. Stort og fint bassengområde omkranset av høye palmer. Gratis solsenger og parasoller.

Her er det flere restauranter og du kan velge mellom arabisk og internasjonal mat. I Al Maha Restaurant serveres frokostbuffé samt lunsj og middag på terrassen med utsikt over bassenget. I hagen ligger restauranten Sheba's Steak House som byr på arabiskinspirert og internasjonal mat. Á la carte- restauranten Palm Grove Restaurant har fisk og skalldyr med asiatisk og arabisk touch på menyen, akkompagnert av en vakker havutsikt. Puben Mayfair viser fotball på TV og i Sunset Lounge serveres småretter. Nattklubb flere kvelder i uken, mot avgift. Til middag er det pent antrekk som gjelder i alle restaurantene.

Gratis wifi (treg oppkobling) i fellesområdene. Lite trimrom. Tennis mot avgift. Dykking og windsurfing mot avgift. Lekeplass samt barneklubb i hotellets regi (engelsktalende personale). Suvenirbutikk. Romservice. Ca. 12 kilometer til Salalah Garden Mall med shopping, kaféer og restauranter.

Måltider

All Inclusive og nyttårsmiddag er inkludert.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Al Maha kl. 7.00-10.00
  • Lunsjbuffé i restaurant Al Maha kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé i restaurant Al Maha kl. 19.00-22.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokal drikke lørdag-torsdag kl. 12.00-15.00 & kl. 18.00-1.00 samt fredag kl. 14.00-1.00
  • Pent antrekk kreves til frokost og lunsj (shorts, t-skjorte og sandaler går bra). Til middag kreves bukser som minst går til midt på leggen, skjorte/genser og tette sko.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

I henhold til omansk lov er det kun tillatt å servere alkohol søndag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-01.00, samt fredag og lørdag kl. 14.00-01.00.

Hotellet gjennomgår en renovering, og mens dette pågår plasseres våre gjester i motsatt del av bygningen for å minimere eventuelle forstyrrelser.

Alle hoteller – Salalah

Crowne Plaza Resort

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranda. Her kan du teste dine golfkunnskaper på hotellets golfbane, eller skjemme deg bort deg selv med en avslappende massasje.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en rolig ferieoase med uslåelig beliggenhet på den palmekledde sandstranden i Salalah. Hotellet er oppbygd som en liten by med kanaler, basseng og broer mellom bygningene. Med All Inclusive inkludert er det enkelt å komme i i feriemodus med total avkobling – alt du trenger å tenke på er når det er på tide å ta neste bad!

Fanar Hotel & Residences

Fanar Hotel & Residences i Salalah ligger rett ved stranden og har et fint bassengområde med barnebasseng, solsenger og poolbar. Med førsteklasses service og beliggenhet rett ved Det indiske havet er det lett å komme i feriemodus og bare slappe av.