Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det lett å komme i feriemodus og bare slappe av. Med førsteklasses service og beliggenhet og beliggenhet rett ved Det indiske hav. Bad i bassenget og ta herlige salte bad i havet. All Inclusive er inkludert og her er det leiligheter for den store familien.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 2 barn. Fireromsleiligheter for 6-9 personer, hvorav 3 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town som er fylt med butikker, kaféer og restauranter. Fra hotellet kan du nyte utsikten over båthavna. Bassengområdet ligger ved sandstranden, og der er det to bassenger og ett barnebasseng. Solsenger, parasoller og badehåndklær til låns.

Hotellet har flere restauranter. Bufférestauranten Al Souk serverer hver dag retter med ulike temaer. På restauranten Breakers kan du velge blant á la carte fra det meksikanske, indiske, brasilianske eller omanske kjøkken. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Under kokospalmene mellom bassenget og stranda ligger poolbaren og byr på småretter og snacks i tillegg til ferskpresset juice. Hotellet har tre strandbarer – en på hver strand som serverer enkel snacks og drikke.

Spa med badstue, massasje og behandlinger samt et skjønnhetssalong mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og ungdomsklubb (12-16 år) med spillerom og ulike aktiviteter. Lekeplass. Hotellet har et velutstyrt gratis treningsrom. Bordtennis og sandvolleyball uten ekstra kostnad. Utlån av sykler. Tennis mot avgift. Vannsport på stranda mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Spør i resepsjonen om du trenger å låne strykejern og strykebrett. Det er cirka 22 kilometer til Salalah.

Når du bor på Fanar Hotel & Residence er inngang til badelandet, som ligger cirka 1 kilometer fra hotellet, inkludert. Transport t/r hotellet er også inkludert.

I henhold til omansk lov er det kun tillatt å servere alkohol lørdag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-1.00, samt fredag kl. 14.00-1.00.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Al Souk - Sinbad kl. 7.00-10.30.
 • Frokost i restaurantene Waves og Aubergine kl. 7.00-10.30.
 • Kontinental frokost i restauranten Al Souk - Sindbad kl. 10.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Al Souk - Sinbad kl. 12.30-15.00.
 • Lunsj i restaurantene Breakers og Waves kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Al Souk - Sinbad kl. 18.30-22.00.
 • Middag i restaurantene Aubergine, Breakers og Waves kl. 18.30-22.00.
 • Snacks i restauranten Al Souk - Sinbad kl. 23.00-1.00.

Hotellet tilbyr Dine Around, som innebærer at du også kan spise på søsterhotellet i Marina Town. Bordreservasjon kreves.

Drikke

 • Ubegrenset med lokale forfriskninger som kaffe, te, juice, brus og vann kl. 7.00-23.30
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 12.00-15.00 & 18.00-23.00 lørdag til torsdag, og kl. 14.00-23.30 på fredager, ifølge omansk lov.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 13.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Salalah

Crowne Plaza Resort

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranda. Det er mye å gjøre på hotellet. Kanskje vil du teste tennisbanene, treningsrommet eller ta en golfrunde på hotellets 9-hulls bane?

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranda før frokost. Her er det et pent bassengområde og kort avstand til stranda. Avslutt dagen i en av hotellets restauranter.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en rolig ferieoase med uslåelig beliggenhet på den palmekledde sandstranden i Salalah. Hotellet er oppbygd som en liten by med kanaler, basseng og broer mellom bygningene. Med All Inclusive inkludert er det enkelt å komme i i feriemodus med total avkobling – alt du trenger å tenke på er når det er på tide å ta neste bad!

Millennium Resort Salalah

Lengter du etter en avkoblende ferie i varmen er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her lader du batteriene, varmer kroppen i sola og spiser god og sunn mat. Hotellet er et såkalt dry hotel, uten alkohol og tilbyr treningsrom basseng og buss til stranda hver dag.