Fanar Hotel & Residences

Fanar Hotel & Residences

  • • Fantastisk beliggenhet ved stranden
  • • En rekke fasiliteter og aktiviteter
  • • All Inclusive er inkludert

Fanar Hotel & Residences i Salalah ligger rett ved stranden og har et fint bassengområde med barnebasseng, solsenger og poolbar. Med førsteklasses service og beliggenhet rett ved Det indiske havet er det lett å komme i feriemodus og bare slappe av.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig betjening. Meget god beliggenhet. Rent og godt vedlikeholdt.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town som er fylt med butikker, kaféer og restauranter. Fra hotellet kan du nyte utsikten over båthavna. Bassengområdet ligger ved sandstranden, og der er det to bassenger og ett barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Hotellet har flere restauranter. Bufférestauranten Al Souk serverer hver dag retter med ulike temaer. På restauranten Breakers kan du velge blant á la carte fra det meksikanske, indiske, brasilianske eller omanske kjøkken. Under kokospalmene mellom bassenget og stranden ligger poolbaren og byr på småretter og snacks i tillegg til ferskpresset juice. Hotellet har tre strandbarer – en på hver strand som serverer enkel snacks og drikke.

Spa med badstue, massasje og behandlinger samt et skjønnhetssalong mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og ungdomsklubb (12-16 år) med spillerom og ulike aktiviteter. Lekeplass. Hotellet har et velutstyrt gratis trimrom. Gratis bordtennis og sandvolleyball. Utlån av sykler. Tennis mot avgift. Vannsport på stranden mot avgift.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Vaskeri mot avgift. Suvenirbutikk. Apollos gjester har gratis transport t/r badelandet som ligger ca. 1 kilometer fra hotellet (All Inclusive gjelder ikke der). Parkering. Det er ca. 100 meter til nærmeste sentrum som er Marinaen. Til Salalah er det ca. 22 kilometer.

Måltider

All Inclusive, julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag er inkludert.

All Inclusive

Bufférestauranten Al Souk

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30
  • Sen frokost kl. 10.30-11.00
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffé kl.18.30-22.00

Hotellet tilbyr Dine Around, som innebærer at du også kan spise på søsterhotellet i Marina Town. Reservasjon kreves.

Drikke

  • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te, juice, brus og vann kl. 7.00-23.30
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 12.00-15.00 & 18.00-23.00 lørdag til torsdag, og kl. 14.00-23.30 på fredager.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Salalah

Crowne Plaza Resort

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranda. Her kan du teste dine golfkunnskaper på hotellets golfbane, eller skjemme deg bort deg selv med en avslappende massasje.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en rolig ferieoase med uslåelig beliggenhet på den palmekledde sandstranden i Salalah. Hotellet er oppbygd som en liten by med kanaler, basseng og broer mellom bygningene. Med All Inclusive inkludert er det enkelt å komme i i feriemodus med total avkobling – alt du trenger å tenke på er når det er på tide å ta neste bad!

Hilton Salalah Resort

På fine Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranden før frokost. Pent bassengområde og kort avstand til stranden.