Crowne Plaza Resort

Crowne Plaza Resort

  • • All Inclusive er inkludert
  • • På stranden
  • • Egen golfbane

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranden. Her kan du teste dine golfkunnskaper på hotellets golfbane, eller skjemme deg bort deg selv med en avslappende massasje.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 12 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Crowne Plaza Resort i Salalah har et stort og vakkert bassengområde med tre bassenger hvorav ett er for barn. I tillegg er det ett oppvarmet basseng i spa-avdelingen. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær; også på stranden. Poolbar med enkel matservering.

I bufférestauranten Darbat serveres frokostbuffé hver morgen i tillegg til lunsj og middag. Her kan du velge å sitte inne eller ute. Restauranten Al Luban er stedet for elegante middager og senere på kvelden er det underholdning og livemusikk. Al Khareefs pub serverer lunsj og middag samt cocktails i en avslappet atmosfære. Ved stranden ligger den populære à la carte-restauranten Dolphin Terrazza. Velg fra en á la carte-meny, enklere retter til lunsj og skalldyr, fisk eller kjøtt til middag. I samtlige á la carte restauranter gjelder bordreservasjon og avgift. Lobbybar med kaffe- og teservering. På kveldstid kan du nyte en vannpipe og havutsikten. Nattklubb mot avgift torsdag og fredag.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis bordtennis, dart og squash, samt tilgang til treningsrom. Tennis mot avgift. Lekeplass. Massasje mot avgift. Dykking og snorkling mot avgift. 9-hulls bane (par 3), driving range og putting green mot avgift, som inkluderer utstyr. Det er ca. 7 kilometer til Salalah by. Begrenset trafikk.

Måltider

All Inclusive, julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Darbat kl. 6.30-10.30
  • Lunsjbuffé i restaurant Darbat kl. 12.30-15.30
  • Middagsbuffé i restaurant Darbat kl. 18.00-22.30. Øvrige restaurantene er ikke inkludert i All Inclusive.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann søndag til torsdag kl. 12.00-15.00 og kl. 18.00-1.00, samt fredager og lørdager kl. 14.00-1.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

  • I henhold til omansk lov er det kun tillatt å servere alkohol lørdag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-1.00, samt fredag kl. 14.00-1.00.