Crowne Plaza Resort

På Crowne Plaza Resort i Salalah strekker bassengområdet seg mellom palmer og grønne områder fra hotellbygningen og helt ned til stranda. Det er mye å gjøre på hotellet. Kanskje vil du teste tennisbanene, treningsrommet eller ta en golfrunde på hotellets 9-hulls bane?


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Crowne Plaza Resort i Salalah har et stort og vakkert bassengområde med tre basseng hvorav ett barnebasseng. I tillegg er det ett oppvarmet basseng i spa-avdelingen. Solsenger, parasoller og badehåndklær ved bassenget og på stranda kan lånes. Poolbar med enkel matservering.

I bufférestauranten Darbat serveres frokostbuffé hver morgen i tillegg til lunsj og middag. Her kan du velge å sitte inne eller ute. Restauranten Al Luban er stedet for elegante middager og senere på kvelden er det underholdning og livemusikk. Al Khareefs pub serverer lunsj og middag samt cocktails i en avslappet atmosfære. Ved stranden ligger den populære à la carte-restauranten Dolphin Terrazza. Velg fra en á la carte-meny, enklere retter til lunsj og skalldyr, fisk eller kjøtt til middag. I samtlige á la carte restauranter gjelder bordreservasjon og avgift. Lobbybar med kaffe- og te.

På kveldstid kan du nyte en vannpipe og havutsikten. I hotellets lobby er det en bar der det blant annet serveres kaffe og te. Alkohol serveres til bestemte tider; lørdag-torsdag kl.12.00-15.00 & 18.00-01.00. Fredag kl. 14.00-1.00, slik omansk lov tillater. Nattklubb, mot avgift, torsdag-lørdag.

Wifi inkludert i fellesområdene. Bordtennis, dart og squash, samt tilgang til treningsrom. Tennis mot avgift. Lekeplass. Massasje mot avgift. Dykking og snorkling mot avgift. 9-hulls par 3 korthulls bane, driving range og putting green mot avgift, inkluderer utstyr. Det er cirka 7 kilometer til Salalah by.

I henhold til omansk lov er det kun tillatt å servere alkohol lørdag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-1.00, samt fredag kl. 14.00-1.00.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Darbat kl. 6.30-10.30
  • Lunsjbuffé i restaurant Darbat kl. 12.30-15.30
  • Middagsbuffé i restaurant Darbat kl. 18.00-22.30.
  • Ubegrenset med kaffe, te, juice og vann.
  • Lokalt øl, vin og alkoholholdig drikke serveres (med eller utenfor måltidene ) i restaurant Darbat kl. 12.00-15.00 og kl. 18.00-1.00, i overensstemmelse med omansk lov.

Øvrige restauranter er ikke inkludert i All Inclusive. Vil du spise på strandrestauranten Ocean Blue Beach House tilkommer en avgift på OMR 15 per person.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Salalah

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det lett å slappe av og bare la dagen gå. Her kan du starte frisk med en tur langs den lange sandstranda før frokost. Her er det et pent bassengområde og kort avstand til stranda. Avslutt dagen i en av hotellets restauranter.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en rolig ferieoase med uslåelig beliggenhet på den palmekledde sandstranden i Salalah. Hotellet er oppbygd som en liten by med kanaler, basseng og broer mellom bygningene. Med All Inclusive inkludert er det enkelt å komme i i feriemodus med total avkobling – alt du trenger å tenke på er når det er på tide å ta neste bad!

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det lett å komme i feriemodus og bare slappe av. Med førsteklasses service og beliggenhet og beliggenhet rett ved Det indiske hav. Bad i bassenget og ta herlige salte bad i havet. All Inclusive er inkludert og her er det leiligheter for den store familien.

Millennium Resort Salalah

Lengter du etter en avkoblende ferie i varmen er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her lader du batteriene, varmer kroppen i sola og spiser god og sunn mat. Hotellet er et såkalt dry hotel, uten alkohol og tilbyr treningsrom basseng og buss til stranda hver dag.