Båt, Hellas

Apollo er det trygge valget

Vi gjør alltid alt vi kan for at du skal kunne bestille og planlegge ferien din så enkelt og risikofritt som mulig. Vi følger pakkereiseloven til punkt og prikke, og har dessuten lagt til en rekke muligheter for å gjøre reisen fleksibel, slik at du og alle andre skal være helt trygge når dere planlegger, bestiller og reiser med oss.  


Derfor bør du reise med Apollo

Apollos VD, Tobias Jönsson

Vi har solide eiere

Takket være våre meget solide eiere REWE Group, som er en av Tysklands største næringsmiddelsleverandør og finansielt meget stabile, kan vi i Apollo alltid holde det vi lover. REWE Group er dessuten ikke børsnotert så de påvirkes ikke i like stor grad av svingninger og krav i markedet, men kan jobbe langsiktig i alle deler av sin virksomhet. Dette gjør dem til en spesielt passende eier av et reiseselskap i en verden i stadig  endring.

Alltid pengene tilbake

Skulle reisen din bli innstilt betaler vi alltid tilbake pengene innen 14 dager i penger og ikke i form av gavekort eller ”poeng”. Vi gjør det automatisk og uten at du trenger å kontakte oss.

Reis trygt med en pakkereise

Først og fremst så følger vi alltid Pakkereiseloven, UDs anbefalinger og beslutninger som tas i Pakkereisenemnda. Det innebærer at du som bestiller en pakkereise med Apollo er ekstra trygg siden vi tar oss av kontakten med flyselskapet og hotellet, og om noe uforutsett skulle dukke opp sørger vi alltid for at våre gjester kommer hjem på en trygg og sikker måte.

Vårt personale på plass er der for deg

Vi har personale på de fleste av våre reisemål som snakker ett eller flere nordiske språk. De er tilgjengelige for deg døgnet rundt når du trenger oss.

På visse reisemål hvor vi ikke har personale, kan du få hjelp fra vår lokale engelsktalende samarbeidspartner.

På andre reisemål tilbyr vi Apollo Service Line, som innebærer at du, døgnet rundt, kan komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post.  Apollo Service Line besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Vi har 35 års erfaring med reiser og et stort nettverk på våre reisemål

Vel på plass - når du har bestilt reisen din, pakket kofferten, flydd noen timer, gått av flyet og møtt den herlige veggen av solvarm luft på reisemålet – er det også her en del ting som det føles trygt å vite. Med nesten 35 års erfaring med reiser har vi etablert et stort og solid nettverk på alle våre reisemål. Det består ikke bare av lokale reiseagenter, hotell, restauranter og partnere, men også myndigheter, helsevesen, politivesen og andre viktige samfunnsinstitusjoner. Vår beredskapsorganisasjon får alltid tidlig og korrekt informasjon om hendelser som kan påvirke reisen og oppholdet ditt,og vi gjør alltid vårt ytterste for å iverksett tiltak og holde deg oppdatert i slike situasjoner.

Vi kan handle raskt og omstille oss når det kreves

Skulle det være slik at flyruten må endres eller reisen må avbrytes, kan vi også gjøre det på kort varsel. Vår lange erfaring og tydelige prosesser for hvordan vi skal håndtere ulike situasjoner som oppstår gjør at vi raskt kan handle og gjøre endringer når det kreves. Det gir oss forutsetningene og selvtilliten til å fortsette og arrangere trygge reiser. Men fremfor alt innebærer dette at du kan føle deg trygg når du reiser med oss også i fremtiden.

Vi tror på bærekraftige reiser

Apollos bærekraftsarbeid omfatter hele reisen: hjemme, på flyet og ute på reisemålene. Arbeidet handler om menneskerettigheter, klimaendringer, bærekraftige produkter og en bærekraftig leverandørkjede.

  • Apollo øker kontinuerlig bærekraftskravene til leverandører og samarbeidspartnere. 
  • Apollo jobber aktivt for å minimere sitt klimaavtrykk.
  • Apollo arbeider, gjennom bransjesamarbeid, aktivt for å bidra til utviklingen av bærekraftig turisme.
Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

Forbedret endrings- og avbestillingsbeskyttelse

For at du skal føle deg trygg tilbyr vi deg å kjøpe vår endrings- og avbestillingsbeskyttelse samtidig med at du bestiller reisen. Den gir deg en god beskyttelse ikke kun ved sykdom men også ved andre uforutsette hendelser. Du kan også kjøpe en av bransjens beste reiseforsikringer via oss hos vår samarbeidspartner Gouda.

Les mer om endrings- og avbestillingsbeskyttelse

Verdt å vite

Spørsmål & svar

Her finner du spørsmål og svar om reisen din, en chat med vår kundeservice eller annen måte å kontakte oss på. Hvordan kan vi hjelpe deg?

Til vanlige spørsmål

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.