Restauranter i Amsterdam

Restauranter i Amsterdam

Amsterdam er en by full av restauranter for de fleste smaker. Det finnes restauranter med hollandske retter, såvel som europeiske og internasjonale kjøkken. Her har vi samlet 5 prisbelønte restauranter som er svært populære hos både lokalbefolkningen og turister. 

Bestill reise til Amsterdam >>

Les flere reisetips

1. De Silveren Spiegel

Restauranten De Silveren Spiegel er en prisbelønt restaurant med en stor forkjærlighet til det hollandske kjøkken. Huset som restauranten ligger i er flere hundre år gammelt og velbevart med sine detaljer. Prisnivået er relativt høyt, men kvaliteten er fantastisk!

Adresse: Kattengat 4-6

2. Librije's Zusje Amsterdam

Librije’s Susje ligger i hotellet Waldorf Astoria i Amsterdam og har dermed veldig overdådig innredning. Restauranten, som har to Michelin-stjerner (2018), har både á la carte og smaksmenyer. Maten er i hovedsak en spennende kombinasjon av det hollandske og det europeiske kjøkken. Et restaurantbesøk beskrives ofte som uforglemmelig – noe som også kan sees på regningen.. Bestill bord på hjemmesiden

Adresse: Herengracht 542-556

3. Harmsen

Harmsen serverer en herlig blanding av hollandske og internasjonale retter med en atmosfære som virkelig føles som Amsterdam. Her er det spartansk, koselig, høyt under taker og moderne. Se menyen og bestill bord her

Adresse: Utrechtsestraat 51

4. Daalder

Restaurant Daalder i Amsterdam har ingen fast meny – her brukes dagens råvarer og det som finnes tilgjengelig. Her er det derfor ingen á la carte meny, istedenfor velger du hvor mange retter du ønsker at kokken skal overraske deg med. Kokken, som er kjent i Amsterdam, blander både fransk og hollandsk kjøkken. Atmosfæren her er avslappet og herlig. Bestill bord på Daalders hjemmeside

Adresse: Lindengracht 90

5. Vlaming

Vlaming ligger i de rolige delene av bydelen Joordan, men er vel verdt den lille spaserturen om du ikke bor i nærheten. Det er en liten restaurant med en spennende miks av hollandsk og europeisk mat. Innredningen er enkel, men personalet er fantastisk hyggelige. Husk å bestille bord på forhånd!


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.