Kjøpt et reisegavekort!

Gi bort et minne for livet – et reisegavekort!

Usikker på hva du skal gi bort i gave til jul eller en bursdag? Gi den beste gaven av dem alle; en reise. Her kan du raskt og enkelt kjøpe et reisegavekort fra Apollo.

Du kan skrive en personlig hilsen på gavekortet og bestemmer selv når det skal sendes til mottakeren. Gavekortet kan sendes direkte via e-post, eller du kan skrive det ut og overrekke det personlig. Gavekortet inneholder en kode på 16 tall. Hvis du ikke bruker hele gavekortet på en gang, vil resterende beløp ligge på samme kode til neste gang du bruker gavekortet.
 


Kjøp gavekort

Gavekortet kan sendes direkte via e-post, eller du kan skrive det ut og overrekke det personlig. Velg et beløp mellom 250,– og 10 000,– og følg instruksjonene. Når du kjøper et gavekort på apollo.no betaler du direkte via nettbank.

Kjøp gavekort

Sjekk saldo

Er du usikker på hvor mye penger du har igjen på gavekortet? Her kan du enkelt sjekke saldoen slik at du vet hvor som gjenstår. Klikk på linken nedenfor og følg instruksjonene på skjermen. 
 

Sjekk saldo

Fyll på gavekortet ditt

Merk at dette ikke gjelder gavekort som er kjøpt via Internett, men kun de fysiske plastgavekortene som du får kjøpt i vår butikk eller får tilsendt av oss. Oppgi koden med 16 tall som står på baksiden av gavekortet og følg deretter instruksjonene.  

Fyll på gavekortet


Spørsmål og svar

Er det trygt å kjøpe gavekort på nettet?

Dine kredittkortopplysninger sendes via en kryptert forbindelse med samme grad av sikkerhet som du for eksempel bruker i nettbanken. Hvis du bruker Internet Explorer kan du kontrollere at du er koblet opp mot en sikker forbindelse ved å sjekke at det er en gul hengelås nede i høyre hjørne på vinduet. Ulike nettlesere kan ha ulike symboler for å vise at overføringen er kryptert. Så fort betalingen er registrert sendes gavekortet til mottakeren til det tidspunktet som er valgt.
 

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

To år. Utløpsdatoen står tydelig markert på e-posten. Du kan også se kortets gyldighet ved å gå inn på saldokontroll på apollo.no. Legger du inn et nytt beløp på gavekortet får dette beløpet en ny gyldighet på to år. Når du bruker gavekortet trekkes alltid det eldste beløpet/beløpet med kortest tid til utløpsdato først.
 

Hva skjer hvis jeg sletter e-posten med gavekortet?

Det er viktig at du skriver ut kvitteringen som vises på skjermen etter at du har gjennomført et kjøp. Hvis du ikke har en skriver tilgjengelig, må du notere ned referansenummeret. Hvis du for eksempel er uheldig og sletter e-posten med gavekortet, kan du kontakte oss. Ved å oppgi referansenummeret på kjøpet vil vi hjelpe deg med å sende ut en ny e-post eller hjelpe deg på andre måter.
 

Hvordan betaler jeg med gavekortet? 

Charterreise
Gavekortet inneholder en unik kode på 16 tall som må angis ved betaling. Du betaler ved å ringe oss på 21 01 75 40, eller ved å møte opp i en av våre butikker. Du kan dessverre ikke betale med gavekortet på nettet.
 
Reiser med fleksibel reiselengde

Bestill og betal reisen på vanlig måte. Når bestillingen er gjennomført, ta kontakt med oss på 21 01 75 40 (tast alternativ 3), så hjelper vi deg med å legge inn gavekortet i bestillingen og refundere tilsvarende beløp til ditt kreditt-/betalingskort.
 

Kan jeg bytte et gavekort og få pengene tilbake?

Et gavekort kan ikke byttes mot kontanter.
 

Får jeg pengene tilbake ved avbestilling eller kansellering av reisen når jeg har betalt med gavekort?

Ved avbestilling/kansellering får du tilbake et nytt gavekort på den opprinnelige summen minus avbestillingsgebyr.
 

Hvilke kredittkort kan jeg bruke ved betaling av gavekort på nettet?

Du kan betale med Visa og Mastercard. For betaling med vanlig bankkort må gavekortet kjøpes i en av våre butikker.
 

Hva skjer hvis jeg mister gavekortet?

Mistet gavekort erstattes ikke.
 

Hvor gjelder gavekortet?

Gavekortet gjelder kun for betaling av Apollos reiser. Reisen må være bestilt på apollo.no, eller hos en av våre reisekonsulenter.
 

Kan jeg bruke gavekortet om bord på flyet eller på reisemålet?

Gavekortet kan ikke brukes om bord på flyet eller som eventuell betaling på reisemålet. Det kan kun brukes til å betale selve reisen.
 

Jeg har ikke fått brukt gavekortet på to år. Kan jeg forlenge gyldighetstiden?

Gyldigheten på gavekortet er to år og kan ikke forlenges.
 

Kan jeg betale med gavekort hvis jeg har bestilt en reise i svenske eller danske kroner?

Gavekortet kan kun brukes til å betale reiser bestilt i norske kroner.