Reisegavekort – en gave som varmer

Reisegavekort

– en gave som varmer

Gi bort et minne for livet til noen du er glad i. Et reisegavekort er den perfekte gaven til den som har alt. Reisegavekort – en gave som varmer.

Kjøp et gavekort

Her kan du raskt og enkelt kjøpe et gavekort. Du kan skrive en personlig hilsen på kortet og bestemmer selv når det skal sendes til mottakeren. Gavekortet sendes via e-post. 

Du kan velge et beløp mellom 500,– og 25 000,–

Kjøp gavekort her

Slik betaler du med gavekortet

Gavekortet har en unik kode med 16 tall som du angir ved betaling. Har du bestilt en charterreise, kan du betale med gavekortet via Mitt Apollo (via fliken gavekort). Skal du betale med gavekort på en fleksibel pakkereise, må du kontakte oss på telefon 21 01 75 40.

Betal reisen her

Sjekk saldo

Er du usikker på hvor mye penger du har på gavekortet? Her kan du enkelt sjekke saldoen slik at du vet hvor mye det er igjen.
 

Sjekk saldoen her


Spørsmål og svar

Sikkerhet

Er det trygt å kjøpe gavekort på nettet?

Dine kredittkortopplysninger sendes via en kryptert forbindelse med samme grad av sikkerhet som du for eksempel bruker i nettbanken. Hvis du bruker Internet Explorer kan du kontrollere at du er koblet opp mot en sikker forbindelse ved å sjekke at det er en gul hengelås nede i høyre hjørne på vinduet. Ulike nettlesere kan ha ulike symboler for å vise at overføringen er kryptert. Så fort betalingen er registrert sendes gavekortet til mottakeren til det tidspunktet som er valgt.

Gyldighet

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Gavekortet er gyldig i to år. Utløpsdatoen står tydelig markert på e-posten. Du kan også se kortets gyldighet ved å sjekke saldo på apollo.no. Legger du inn et nytt beløp på gavekortet får dette beløpet en ny gyldighet på to år. Når du bruker gavekortet trekkes alltid det eldste beløpet/beløpet med kortest tid til utløpsdato først.

Slettet e-post

Hva skjer hvis jeg sletter e-posten med gavekortet?

Det er viktig at du skriver ut kvitteringen som vises på skjermen etter at du har gjennomført et kjøp. Hvis du ikke har en skriver tilgjengelig, må du notere ned referansenummeret. Hvis du for eksempel er uheldig og sletter e-posten med gavekortet kan du kontakte oss. Ved å oppgi referansenummeret på kjøpet vil vi hjelpe deg med å sende ut en ny e-post eller hjelpe deg på andre måter.

Avbestilling eller kansellering

Får jeg pengene tilbake ved avbestilling eller kansellering da jeg har betalt med gavekort?

Ved avbestilling eller kansellering får du tilbake et nytt gavekort på den opprinnelige summen minus et avbestillingsgebyr. Gavekortet kan ikke innløses i kontanter.

Betaling med kredittkort

Hvilke kredittkort kan jeg bruke ved betaling av gavekort på nettet?

Du kan betale med Visa og Mastercard.

Å kjøpe gavekort fra andre enn Apollo

I det siste har vi blitt gjort oppmerksomme på at kunder har blitt lurt ved kjøp av gavekort fra andre enn direkte fra oss.  

Generelt anbefaler vi ikke kjøp av gavekort fra andre enn direkte fra oss, da vi ikke kan garantere gyldigheten på gavekortet.

Mistet gavekort

Hva skjer hvis jeg mister gavekortet?

Et mistet gavekort erstattes dessverre ikke.

Hvor kan jeg bruke gavekortet?

Kan jeg bruke gavekortet om bord på flyet eller på reisemålet?

Gavekortet kan ikke brukes om bord på flyet eller som eventuell betaling på reisemålet eller som betaling av utflukter. Det kan kun brukes til å betale selve pakkereisen med Apollo.

Kan jeg forlenge gyldigheten?

Jeg har ikke brukt gavekortet innen to år. Kan jeg forlenge gyldighetstiden?

Gyldigheten på gavekortet er to år og kan ikke forlenges.

Betaling med andre valutaer

Kan jeg betale med gavekort hvis jeg har bestilt en reise i svenske eller danske kroner?

Gavekortet kan kun brukes til å betale reiser bestilt i norske kroner.