En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

6283 vurderinger
Utmerket
 
4872
Veldig bra
 
1077
Bra
 
244
Mindre bra
 
66
Dårlig
 
25

Fem siste vurderinger

09.07.2022

av sanderskipp Bodø, Norge

Fint hotell med høflige ansatte. Ikke benytt dere av «big John» ved ekskursjoner.

Veldig fint hotell, ser ut som det gjør på bildene. Betjeningen er veldig hyggelig og serviceinnstilt. Hotellet ligger noe langt unna byen, som igjen gjør at man blir låst til hotellet. Rommene slipper inn og ut mye lyd, det var noe plagsomt. Drinkene var ikke spesielt gode… hadde håpet på en god mojito for eksempel. Utover dette så er hoteller veldig bra og anbefales videre. «Big John»: På stranden er der noen lokale som har fått tillatelse fra staten til å selge blant annet ulike opplevelser, men disse jobber IKKE for hotellet. Vi booket igjennom «Big John», som organisere ulike turer. Og det er IKKE å anbefale å bruke han, bruk noen andre. Den første turen var en båttur med BBQ, her endte jeg opp med å få en stol i hodet ettersom sjåføren av båten kjørte båten med stoler oppå soltaket. Jeg fikk er blåmerke over øyet og et lite sår i skulderen. Fikk ingen refundering eller likende. Neste tur var «big game fishing». Denne turen inneholdt masse misforståelser og dårlig planlegging fra «Big John» og hans samarbeidspartnere. Dette resulterte i at jeg og og partneren min ble satt i feil taxi, og sendt 1 time i feil retning. Da vi ringte big John å sa at vi var sendt feil sa han at vi bare kunne fiske om kvelden og at det er mer fisk på denne tiden av døgnet, det er en løgn. Fisket i 8 timer uten å få fisk. Dette kostet 18800 rupees. Fikk to flasker rom som «erstatning»… Med andre ord, IKKE benytt «Big John» ved ekskursjoner. Han er en god selger som kommer til å robbe deg for penger.. benytt andre lokale til dette. Det er mitt beste tips.

 
20.02.2020

av Anne S Oslo, Norge

Fantastisk!

Bodde her i 10 dager. Perfekt beliggenhet, rett på stranden med flere laguner. Lite rundt hotellet, kun et supermarked rett ved, men kort avstand med taxi inn til Grand Baie. Nydelig hage og masse vannsport. Kjempefine rom med god seng. Veldig bra rengjøring som var supersøte. Mange alternative spa-tilbud og flinke behandlere. God frokost, nydelig mat på strandrestauranten og de andre spisestedene. Var ingenting negativt og vil gjerne bo her neste gang vi reiser til Mauritius.

 
30.12.2019

av Camilla H

Fantastisk hotell

Kjempefine rom, nydelig hage, og fantastisk mat, anbefales! Oppgrader til all inklusive - det er dyrt å kjøpe mat og drikke fra menyen, og det er et stykke å gå langs en trafikkert vei uten gangvei for å komme til et supermarked. Det ligger en liten butikk rett over gaten, men her er det begrenset utvalg. Eneste «negative» er at det er grumsete vann i sjøen, og det klare vannet man drømmer om må man et annet sted for å finne.

 
16.01.2019

av phidas34 Oslo, Norge

Vakkert og hyggelig familiehotell

Zilwa ligger helt nede ved vannet. Hotellet(eller resorten) er stort, med mange rom og spisesteder, fire bassenger, ett av dem forbeholdt voksne. Her er mye folk, men også god plass. Maten er halvveis vestlig, halvveis maurikansk, mye smak. Aktivitetene er rettet mot vannet, muligheter for turer utenfor er meget begrenset. Småbarn ser ut til å trives godt. En god del kjærestepar finnes også, de har det også bra, tror jeg. Servicen er god, spesielt ved middagen. Prisnivået er som i Norge.

 
11.01.2019

av 749elinr Kristiansand, Norge

Fantastisk plass 😍

Vi var på hotellet 2 dager før et cruise, skulle gjerne vært mye lengre. Flotte rom og anlegg. Stort utvalg og veldig god mat til frokost, lunsj og middagsbuffet. Vi hadde all inklusiv. Serviceinnstilt personale. Litt langgrunt på den ene stranda, men flotte strender og bassengområder (var flere). Anbefales 👍