En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

6163 vurderinger
Utmerket
 
5014
Veldig bra
 
849
Bra
 
195
Mindre bra
 
68
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

05.06.2023

av Anders Walberg N

Supert hotell

Et av de fineste hotellene vi har besøkt på Mauritius. Mange aktiviteter som arrangeres hver dag og veldig hyggelig betjening. Topp standard og vakre hotellfasiliteter. Vi fikk være med en av de ansatte hjem på middag gjennom Otentik Experience som hotellet arrangerer. Dette anbefales på det sterkeste

 
05.06.2023

av michelleseigerud Kreta, Hellas

Rent og pent, mange muligheter og generelt et utmerket hotell! Flere basseng og massevis av aktiviteter man kan finne på

Veldig bra hotell, alt var perfekt, eneste forbedringspotensialet er på maten (kunne vært mer grovt brød og bredere utvalg av pålegg, yoghurt etc.) Rene rom, svært hyggelig personale, stor plass, flere basseng og masse aktiviteter i regi av hotellet!

 
21.02.2023

av 286linnr Fredrikstad, Norge

Fantastisk!

Perfekt hotell for en absolutt avslappende ferie. Hotellets personale vet virkelig hvordan de skal gjøre gjestene sine fornøyde! Hyggelig atmosfære og veldig god mat. Man føler seg velkommen og verdsatt fra man kommer til man drar. Absolutt et hotell jeg anbefaler!

 
17.08.2022

av jonarneg Sola, Norge

Rolig og avslappende resort

Flott resort som tilbyr alt du trenger for en bra ferie. Vi var der på bryllupsreise. Hyggelig betjening som hjelper deg med alt du trenger både inne på hotellet og ekskursjoner rundt på øyen, god mat, bra avslappingsmuligheter. Anbefaler å kjøpe all inclusive pakke.

 
24.03.2022

av jonstorhaugj

Hotell i særklasse

Etter dette oppholdet blir det vanskelig å holde tilbake komplimentene! Et hotell med langt over gjennomsnittet serviceinnstilt personell som gjorde opplevelsen veldig bra. Hotellet var også flott et lite steinkast unna hvit Strand og turkist hav på 28 grader. Bodde på «suiten» som ligger litt avsides hotellet som var noe av det fineste hotellrommet jeg har bodd på med eget basseng. Anbefales spesielt for partur:)