En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

4596 vurderinger
Utmerket
 
3563
Veldig bra
 
754
Bra
 
178
Mindre bra
 
64
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

21.02.2023

av 286linnr Fredrikstad, Norge

Fantastisk!

Perfekt hotell for en absolutt avslappende ferie. Hotellets personale vet virkelig hvordan de skal gjøre gjestene sine fornøyde! Hyggelig atmosfære og veldig god mat. Man føler seg velkommen og verdsatt fra man kommer til man drar. Absolutt et hotell jeg anbefaler!

 
17.08.2022

av jonarneg Sola, Norge

Rolig og avslappende resort

Flott resort som tilbyr alt du trenger for en bra ferie. Vi var der på bryllupsreise. Hyggelig betjening som hjelper deg med alt du trenger både inne på hotellet og ekskursjoner rundt på øyen, god mat, bra avslappingsmuligheter. Anbefaler å kjøpe all inclusive pakke.

 
24.03.2022

av jonstorhaugj

Hotell i særklasse

Etter dette oppholdet blir det vanskelig å holde tilbake komplimentene! Et hotell med langt over gjennomsnittet serviceinnstilt personell som gjorde opplevelsen veldig bra. Hotellet var også flott et lite steinkast unna hvit Strand og turkist hav på 28 grader. Bodde på «suiten» som ligger litt avsides hotellet som var noe av det fineste hotellrommet jeg har bodd på med eget basseng. Anbefales spesielt for partur:)

 
23.04.2016

av Hilde R

Helt ok, men hadde forventet mer ut i fra hotellbildene.

En hyggelig ankomst med lemonade, avkjølende klut og velkomstgave. Ut ifra bildene fra hotellet hadde vi forventet oss et finere hotellrom enn det vi fikk. Vi fikk en sterkt rabattert pris på oppholdet gjennom hotels.com, så mulig dette var grunnen til at vi fikk et slitent rom. Frokost på hotellet var helt grei, med god nok variasjon til 10 dager. Benyttet oss ellers lite av restauranten, da vi var en del ute på sightseeing, men spiste romantisk middag på stranden to ganger, noe som var veldig hyggelig og med god mat. Baren på hotellet var veldig koselig, og bassengområdet var rent og ryddig. Stranden lå på andre siden av veien, noe som ikke var noe problem for oss. Ser andre har klager på at solsengene ikke ble satt frem før i 9-tiden, men dette var heller ikke noe vi brydde oss nevneverdig om. Kjempekoselig strand, men gode solsenger og fine bademuligheter. Det var 3-4 "faste" løshunder på strandområdet til hoteller, men disse var ikke til plage for oss hvis man ser bort ifra at man får vondt av dem. De lå for det meste og sov under diverse solsenger og var svært vennlig mot mennesker. Alt i alt var oppholdet helt greit, men hadde for høye forventninger til hotellet på forhånd. Hvis man vil bo i Belle Mare er det mange flotte 5 stjernes hoteller å velge i, men hvis man ikke vil betale flere tusen kroner per natt er dette hotellet et helt ok alternativ. Det skal også sies at de ansatte på hotellet var serviceinnstilt og hyggelige og at spaavdelingen var flott, med dyktige massører og gode behandlinger.

 
19.05.2013

av GryVeb

Veldig intimt hotell med personale som sørger for å gi den en flott opplevelse.

Vi har akkurat kommet hjem etter en uke på emeraude. Et koselig hotell med svært god mat og veldig god service. Rene og pene rom, ikke luksus men mer enn godt nok til 3*. Svært stille og rolige omgivelser, kort vei til stranden. Herlig spa. Blir rett og slett glade i disse menneskene som jobber her. Vår siste natt ble vi flyttet til søsterhotellet Tropical som absolutt har lyse lokaliteter og fin beliggenhet ved stranden, men som ikke har noen atmosfære slik emeraude har. Vi stortrivdes på emeraude. Tropical ble upersonlig.