Flyfoto over en av Maldivenes mange vakre strender

Oppdag Maldivene

Maldivene er et tropisk paradis med over 1200 øyer med krystallklart vann og hvite sandstrender. Et populært reisemål for deg som er ute etter sol, avkobling og magiske omgivelser! 

Øya Kuredu, Maldivene Øya Kuredu på Maldivene

Hotelløyer, bebodde eller ubebodde øyer?

Maldivene består av 1 200 små vakre koralløyer som er inndelt i 26 mindre øygrupper, så kalte atoller. Foruten de cirka 90 hotelløyene er det bare 200 av øyene som er bebodde.

Øyene på Maldivene kan deles opp i tre kategorier: hotelløyer, bebodde øyer og ubebodde øyer. På hotelløyene er det bare hotell, som ofte er ganske luksuriøse. Hotelløyene holdes veldig rene og fine og standarden er høy. Det serveres alkohol og det er tillatt å bade i bikini. Siden prisnivået ofte er relativt høyt pleier All Inclusive å være et prisgunstig og bekvemt alternativ.

På de bebodde øyene er alkohol forbudt, og bikini er kun tillatt på en spesiell turiststrand som derfor kalles Bikini Beach. Her er hotellene som oftest av det enklere slaget. Fordelen er selvsagt at de bebodde øyene er billigere, og du kommer nærmere lokalbefolkningens hverdag. Mange ubebodde øyer kan besøkes på dagsutflukter, men det er forbudt å oppholde der etter mørkets frambrudd.

Valget mellom dyrere hotelløyer og billigere bebodde øyer avhenger av hvilken type ferie du vil ha. Er det drømmen om Maldivene som frister -  barfotluksus, nydelige strender og fine hotell på stranda -  anbefaler vi absolutt en hotelløy. Er hotellstandard, private strender og alkoholholdig drikke mindre viktig kan en bebodd øy være et prisgunstig og interessant alternativ. Vil du for det meste dra på utflukter for å dykke eller snorkle er det mange muligheter på de bebodde øyene.

3 grunner til å velge Maldivene

 1. Vakre strender: Maldivene er kjent for sine fantastiske strender med hvite sanddyner og turkist vann - det perfekte stedet for avkobling og sol & bad.

 2. Fantastisk dykking: Maldivene er en av verdens mest populære reisemål for dykking og snorkling. Utforsk det marina livet under vannoverflaten og drøm deg bort blant korallrevene.

 3. Luksuriøst reisemål: Det er mange luksuriøse hotell og resorts som byr på avkobling og opplevelser litt utenom det vanlige. Du kan også nyte herlige spa-behandlinger og skikkelig god mat.


Noen av hotellene på Maldivene med All Inclusive inkludert


Skap din egen drømmereise med Apollo!

Pakk reisen selv – du velger reiselengde, fly og hotell. Vi tilbyr en rekke nøye utvalgte hotell med minst 3 stjerner.

Maldivene

 • Henførende strender
 • Vakre korallrev med heftig dyreliv
 • Romantisk ferie
Bestill reise til Maldivene

Mauritius

 • Paradisferie på Mauritius
 • Fantastisk snorkling
 • Avslappet stemning
Bestill reise til Mauritius

Seychellene

 • Kritthvite paradisstrender
 • Dykking og snorkling i det klare vannet
 • Unikt dyreliv
Bestill en reise til Seychellene