Vannsport på Kypros

Sport & aktiviteter på Kypros

For den som vil være aktiv i ferien er det mye å gjøre på Kypros. Her kan du lese noen av våre forslag til blant annet fotturer, sykling, golf og dykking.

Bestill reise til Kypros >>

Se flere reisetips til Kypros

Fottur i Troodosfjellene Fottur i Troodosfjellene

Fottur i ferien

Kypros byr på gode turmuligheter. Du kan ta turen opp i fjellene for å gå med også turer langs strendene kan anbefales. Langs veien kan du ta et bad fra klippene og ta en matbit på en liten restaurant. Det er turstier som er enkle å gå og andre som er litt mer krevende.  

Sykkeltur

Kypros er godt tilrettelagt for deg som gjerne sykler i ferien. De fleste mindre landeveiene er fine sykkelveier, blant annet den som går mellom Protaras og Ayia Napa via Cape Greco. Vær oppmerksom på at det er venstrekjøring på Kypros og trafikken på noen strekker kan være intensiv.

Golf

For deg som liker å spille golf er det flere golfbaner rundt Paphos. Minthis Hills Golf Club, som er designet av Donald Steel, ligger i vakre omgivelser i Tsada. Tel: +357 266 427 774/5.

Dykking på Kypros Dykking på Kypros

Fartsfylt vannsport

Langs stranden i Fig Tree Bay er det et stort tilbud av vannsport. Her kan du leie jet ski, kjøre bananbåt, prøve windsurfing eller vannski.

Livet under vannoverflaten

Sunfish Divers har et bredt tilbud av både kurs for sertifisering og testdykking. Sammen med erfarne instruktører guides du trygt og sikkert fra strand-kanten ned til ca. 10 meters dyp. Viderekomne dykkere kan utforske vraket etter Zenobia, et svensk skip som sank på sin jomfrutur til Kypros i 1980. Lasten bestod av traktorer og lastebiler fra Scania, og vraket ligger på 18-42 meters dyp. Adresse: 26 Arch. Makarios Av. Ayia Napa.Tel: +357 237 213 00.

Moto Team

Hos Moto Team kan du leie sykkel, scooter, firehjuling eller hvorfor ikke prøve en beach buggy. Det er en rask og morsom måte å komme seg rundt på og se omgivelsene. Adresse: Nissi Avenue 9, Ayia Napa.Tel:+357 700 094 44.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her