Sport & aktiviteter på Kypros

For den som vil være aktiv i ferien er det mye å gjøre på Kypros. Her kan du lese noen av våre forslag til blant annet fotturer, sykling, golf og dykking.

Fottur i Troodosfjellene Fottur i Troodosfjellene

Fottur i ferien

Kypros byr på gode turmuligheter. Du kan ta turen opp i fjellene for å gå med også turer langs strendene kan anbefales. Langs veien kan du ta et bad fra klippene og ta en matbit på en liten restaurant. Det er turstier som er enkle å gå og andre som er litt mer krevende.  

Sykkeltur

Kypros er godt tilrettelagt for deg som gjerne sykler i ferien. De fleste mindre landeveiene er fine sykkelveier, blant annet den som går mellom Protaras og Ayia Napa via Cape Greco. Vær oppmerksom på at det er venstrekjøring på Kypros og trafikken på noen strekker kan være intensiv.

Golf

For deg som liker å spille golf er det flere golfbaner rundt Paphos. Minthis Hills Golf Club, som er designet av Donald Steel, ligger i vakre omgivelser i Tsada.

Dykking på Kypros Dykking på Kypros

Fartsfylt vannsport

Langs stranden i Fig Tree Bay er det et stort tilbud av vannsport. Her kan du leie jet ski, kjøre bananbåt, prøve windsurfing eller vannski.

Livet under vannoverflaten

Sunfish Divers har et bredt tilbud av både kurs for sertifisering og testdykking. Sammen med erfarne instruktører guides du trygt og sikkert fra strand-kanten ned til ca. 10 meters dyp. Viderekomne dykkere kan utforske vraket etter Zenobia, et svensk skip som sank på sin jomfrutur til Kypros i 1980. Lasten bestod av traktorer og lastebiler fra Scania, og vraket ligger på 18-42 meters dyp.
Adresse: 26 Arch. Makarios Av. Ayia Napa.

Moto Team

Hos Moto Team kan du leie sykkel, scooter, firehjuling eller hvorfor ikke prøve en beach buggy. Det er en rask og morsom måte å komme seg rundt på og se omgivelsene.
Adresse: Nissi Avenue 9, Ayia Napa.

Tips & inspirasjon

Velg din Kyprosferie, bli inspirert av våre reisetips til Kypros og finn ditt favoritthotell på Kypros.  

Hotell for enhver smak på Kypros

  • Luksuriøse hotell med aldersgrense
  • Barnevennlige hotell med herlige basseng
  • Flotte hotell med All Inclusive
Se alle våre hotell på Kypros

Kypros

Tips til Kyprosferien

  • Fantastisk dykking, snorkling og golf
  • Spennende historie og kulturmiks
  • Herlige strender og vakker natur
Se alle reisetips til Kypros