3 golfbaner rundt Pafos

Vil du spille golf i ferien? Hvorfor ikke kombinere herlige dager på solsenga og deilige bad det krystallklare havet med en runde på golfbanen? Pafos er reisemålet der du kan kombinere alt dette. Her får du tips om 3 førsteklasses golfbaner som ligger i vakre omgivelser utenfor Pafos by.

Bestill reise til Pafos

Flere reisetips til Pafos

Golf i vakre omgivelser i Pafos på Kypros. Golf i vakre omgivelser i Pafos på Kypros.

1. Minthis Hills Golf Club

Tilbring dagen på 18-hullsbanen Minthis Hills som ligger drøyt 12 kilometer fra Pafos by. Her spiller du i på en flott bane med fantastisk utsikt over Trodosfjellene. Golfbanen er designet av den legendariske golfbanearkitekten Donald Steel og stod klar i 1994. Banen ligger rundt et kloster fra 1100-tallet. Her spiller du gjennom herlige olivenlunder, vinmarker og et fantastisk naturlandskap samt at golfen er helt i toppklasse. 

2. Eléa Estate Golf

Den utfordrende golfbanen Eléa Estate ligger cirka 7 kilometer fra Pafos by. Golfbanen er designet av den britiske golflegenden Sir Nick Faldo, og her spilles det golf i verdensklasse i vakre omgivelser med utsikt over det glitrende blå Middelhavet. 

3. Secret Valley Golf 

Omtrent 23 kilometer sør for Pafos finner du golfklubben Secret Valley Golf. Golfbanen er kanskje en av de mest utfordrende på hele Kypros. Golfbanen ligger i vakre omgivelser der du har en spektakulær utsikt over fjellene og det herlige Middelhavet. 

Tips & inspirasjon

Velg din Kyprosferie, bli inspirert av våre reisetips til Kypros og finn ditt favoritthotell på Kypros.  

Hotell for enhver smak på Kypros

  • Luksuriøse hotell med aldersgrense
  • Barnevennlige hotell med herlige basseng
  • Flotte hotell med All Inclusive
Se alle våre hotell på Kypros

Kypros

Tips til Kyprosferien

  • Fantastisk dykking, snorkling og golf
  • Spennende historie og kulturmiks
  • Herlige strender og vakker natur
Se alle reisetips til Kypros