St Raphael Resort & Marina

St Raphael Resort & Marina er et fint hotell som ligger rett ovenfor stranda og småbåtmarinaen St Raphael, like utenfor Limassol på Kypros. Her kan du slappe av ved hele fire herlige basseng for både voksne og barn samt i hotellets spa. Hotellets All Inclusive er det verd å legge til hjemmefra da det er et stort utvalg av restauranter med smaker fra Thailand, Kypros og Italia og dessuten er det mange vegan- og vegetarretter å velge blant.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom 1-3 personer/1-5 personer, hvorav 3 barn. Executive-rom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mellom St Raphael Resort & Marina og stranda ligger en fin hage der du kan koble av med en bok under en palme og så ta et bad i havet. St Raphael Resort & Marina har to basseng, et med en swim up-bar og et med vannsklier samt to barnebasseng, hvorav ett har solbeskyttelse/tak. Solsenger, parasoller samt basseng- og strandhåndklær inkludert ved bassengene, i hagen og på stranda.

Hotellet har to bufférestauranter, flere à la carte-restauranter og to barer. I Octagon kan du spise frokost og lunsj og i Palladium kan du spise middag. Alakati Cyprus Taverna serveres kypriotiske mezes samt kjøtt- og fiskeretter, åpent til middag. Splash Street Food Restaurant serverer på dagtid street food som salater, souvlaki, burgere med mer. Seashells Healthy Living Vegan Restaurant serverer 100 % veganretter, restauranten ligger nede ved stranda og er åpent fra tidlig formiddag eller tidlig kveld, lunsj serveres midt på dagen. Vil du smake ett av verdens beste kjøkken skal du besøke den thailandske restauranten Golden Monkey Autentic Thai Restaurant, åpent til middag, eller à la carte-restauranten Marina Bege som blant annet serverer fiskeretter, østers og kjøttretter. I Ristorante Dolce Vita serveres det beste fra det gode italienske kjøkkenet og her kan du spise middag. Alle restauranter serverer vegan- og vegetarretter og glutenfrie alternativ. Hotellet har to barer, Captains Bar & Terrace der du kan ta noe godt å drikke, men også lettere snacks og sushi i helgene. Swim up-bar ved bassenget.

I hotellets spa kan du benytte et treningsrom, badstue, dampbadstue, jacuzzi og et innendørsbasseng - oppvarmet november-mars. Spabehandlinger mot avgift. To tennisbaner med kunstgress - racketer og boller kan lånes, kveldsbelysning mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4–12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Spillrom. Daglige aktiviteter som bueskyting, bordtennis og aerobics. På hotellet kan du også leie sykkel. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka. På stranda ligger det et dykkesenter og vannsporter, mot avgift.

Strykejern og strykebrett på forespørsel i resepsjonen. I gangavstand fra hotellet ligger butikker, barer og restauranter. Til Limassols sentrum er det cirka 12 kilometer. Lokalbusser til Limassol stopper rett utenfor hotellet.

Stranda nedenfor er en Blått Flagg strand. Utmerkelsen garanterer god vannkvalitet, god badesikkerhet, bra miljømessig informasjon til de besøkende, en korrekt behandling av den lokale naturen samt flere andre miljømessige og kvalitetsmessige kriterier. Blått Flagg er ett av verdens mest anerkjente miljømerker som tildeles strender, småbåthavner og bærekraftig båtturismeoperatører.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Serveringstider:

 • Frokost i bufférestauranten Octagon kl. 7.00-10.30.
 • Middag i bufférestauranten Palladium kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Octagon kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Octagon kl. 12.30-15.00.
 • Snacks i restauranten Splash Street Food Restaurant 10.30-12.00 & 15.30-18.00 samt lunsj fra meny kl. 12.30-15.00.
 • Lunsj i restauranten Seashells Healthy Living kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Palladium 19.00-22.00.
 • Middag i restauranten Alakati Cyprus Taverna kl. 19.30-22.00.
 • Middag i restauranten Ristorante Dolce Vita kl. 19.30-22.00.
 • Ubegrenset med lokale og internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-24.00.
 • En flaske vann på rommet, etterfylles på daglig.
 • Vann og brus i minibaren, etterfylles på en gang i uka.
 • Kano og pedalbåt, begrenset antall timer per dag og uka.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 15.00 avreisedagen.

Alle hotell – Limassol

Park Beach

Park Beach ligger rett over strandpromenaden fra den fine sandstranda i Limassol. Her kan du vente deg late dager ved bassenget eller i en solseng på stranda. Hotellet har to restauranter og treningsrom for den som vil holde formen i ferien.