Park Beach

Park Beach ligger rett over strandpromenaden fra den fine sandstranda i Limassol. Her kan du vente deg late dager ved bassenget eller i en solseng på stranda. Hotellet har to restauranter, derav en bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Treningsrom for den som vil holde formen i ferien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet nær Strand
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 4,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Park Beach har et bassengområde med et basseng, separat barnebasseng samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift.

Hotellets bufférestaurant serverer kypriotiske og internasjonale retter og her kan du innta frokost, lunsj og middag. I hotellets à la carte-restaurant Mesoyios Fish Taverna kan du smake på havets delikatesser. Poolbaren serverer lettere retter og drikke hele dagen til tidlig kveld, og om kvelden blir baren en cocktailbar med lettere underholdning.

Vil du trene har hotellet et treningsrom. Massasje, badstue og dampbadstue mot avgift. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, blant annet trapper til bassengområdet. Hotellets hage og strandpromenaden skiller hotellet fra stranda. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Cirka 4,7 kilometer til marinaen i Limassol. Bussholdeplass utenfor hotellet. Rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker, restauranter, barer og puber.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00.
  • Middag kl. 19.00-21.15.