Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 71 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Frokosten, rent og fint.
-
Sengene var veldig harde.

Bekreftet gjest: 2023-10-29


8 av 10

+
Rent og pent.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-29


5 av 10

+
At det lå sentralt og gangavstand til både strender, butikker og restauranter.
-
Dette er sikkert et veldig solfylt hotell på sommeren, men vi opplevde kun 5 solsenger med sol da vi var der i uke 43. Jeg måtte ligge på hotellet da jeg har mine uroligheter å forholde meg til, men det meste var tatt. Så fikk kun 4-5 timer sol på en dag.

Bekreftet gjest: 2023-10-29


8 av 10

+
Bra beliggenhet,rengjøring,frokost.
-
Veldig kaldt basseng ellers topp hotell.

Bekreftet gjest: 2023-10-29


10 av 10

+
Rent, stilig og sentralt.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-22


9 av 10

+
Veldig rent og pent, hyggelige og imøtekommende ansatte. God beliggenhet, god mat både frokost og snacks (som viste seg å være fullverdige middagsmåltider).
-
Bassengområde hadde en skyggefull beliggenhet mellom to høye bygninger, så det var lite sol. Nå kan jo ikke dette gjøres noe med, men det er eneste minus med hele hotellet.

Bekreftet gjest: 2023-10-22


10 av 10

+
Vennlig og hjelpsom betjening. Lyst og rent. God og variert frokostbuffet.
-
ingenting å si her.

Bekreftet gjest: 2023-09-03


10 av 10

+
Beliggenheten
-
Ikke noe å utsette på

Bekreftet gjest: 2023-09-03


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-03


10 av 10

+
Man hører ikke mye bråk fra hovedgata og ingen støy fra naborommene.
-
Ingenting å sette fingeren på. Men Apolloappen bør gjøres bedre. Går ikke an å sjekke inn online via den.

Bekreftet gjest: 2023-08-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

205 vurderinger
Utmerket
 
122
Veldig bra
 
35
Bra
 
23
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

06.11.2023

av Espen B

Fint hotell med flotte rom.

Fantastisk hotell med fine rom, og balkong mot poolen. Badet og toalett var helt topp. Vi fikk rene håndkler hver dag i fm daglig rengjøring. Frokost var superbra det manglett ikke noe. Det var kort vei til stranden. Hotellet lå mitt i sentrum med kort vei til butikker og restauranter. Det var rent og pent i hele området. Dette stedet anbefales på det sterkeste. Vi kommet gjerne igjen

 
07.06.2023

av William N

Høylytt, ikke så bra rom, men bra frokost og personalet

Bestilte gjennom Booking.com som sa at dette var et 4-stjerners hotel med 9,2 i rating. Skulle sjekket andre sider også. Ble skuffet av dette. Dette er mer Booking.com sin feil, og ikke hotellet. De som jobbet der var svært vennlige. Frokosten var bra. Rommet var veldig veldig lytt. Jeg kunne høre alt som skjedde i leilgheten over og i gangen. Ble vekket flere ganger. Hørte også alt fra hovedgata selvom vi ikke var direkte i den. Alt i alt en dårlig opplevelse fordi jeg ikke fikk sove mye, og jeg forventet et mye bedre hotell. Hadde Booking.com oppgitt riktig informasjon (og at prisen var litt lavere) ville jeg vært mye mer fornøyd. En siste ting som irriterte meg stort var at hotelldirektøren(?) parkerte hans fine biler RETT FORAN INNGANGEN??. Jeg skjønner at du har brukt mye penger på bil og vil vise den frem, men virkelig. Det er ditt hotell og du parker på "NO PARKING". Den stod i veien hele tiden. Veldig unødvendig, det var masse plasser i parkeringen bak.

 
01.11.2022

av svali2014 Noresund, Norge

Flott hotell I Fig tree bay

Hadde ingen forventninger til hotellet, men det var veldig bra. Hadde rom ut mot gata, men ble ikke forstyrret. Stille når døra ble lukket. Men trivelig å sitte ute og se på trafikken I gata .Bra frokost med hyggelig betjening. Rommet var rent og hyggelig. Fikk reine håndklær hver dag. Og strandhåndklær betalte vi er depositum for, og kunne bytte hver dag. Kort vei å gå til stranda, og restauranter rett utenfor døra. Vi reiste med et vennepar, og det var grei plass til 4 på balkongen .Tok bare ut 2stoler inne fra rommet så det ble nok til alle. Det var også en stor felles balkong I nærheten av heiser. Der var det både sofagruppe og spisegruppe. Helt topp. Kommer gjerne igjen

 
25.07.2016

av GuriB46

Helt ok hotell, litt under middels standard, men hyggelg betjening.

Vi bodde på Kokkinos i starten av juli 2016. Vi ville gjerne ha et billig og sentralt hotell, og det var akkurat det vi fikk. Hotellet ligger i gaten med mange andre hoteller, butikker og restauranter. Kort vei til strand og til et veldig koselig bakeri med masse utvalg (perfekt å gå innom for å kjøpe frokost). Betjeningen på hotellet er hjelpsomme og hyggelige, bassenget er rent og stranden er fantastisk fin. Standarden på rommet var ok. Det var rent, møblene var nok fra 1980-tallet og gulvet var slitt. For vår del spilte dette ingen rolle siden vi stort sett bare sov på hotellet. Rolige omgivelser, ikke bråk om natten og aircondition. Det var også kjøkken og kjøleskap på rommet, så man kan lage mat selv om man ønsker. Anbefaler dette hotellet til alle som ikke bryr seg om at det er litt slitt og vil spare penger, men samtidig ønsker et rent hotellrom og god nattesøvn.

 
28.10.2023

av Relax24865740764

Didn’t disappoint

Judging by the other reviews I read before booking I had high expectations of this hotel and I was not disappointed. Although the breakfast was the same every day there was so much to choose from sweet to savoury, all delicious, staff are so friendly and helpful, in particular Vicky at reception, when I asked where tourist information was she said why do you need tourist information I will help you and she did, from bus timetables to places of interest, the rooms are modern and well laid out with plenty of space, we didn’t use the pool as we preferred the beach (which is only a few minutes walk away) but it was kept immaculate with the maintenance man cleaning it every morning. I also have to mention - this is I think the cleanest hotel I’ve stayed in, from the rooms to the car park! Our flight was late at night, which meant we had to vacate our room in the morning and use the showers near the pool to freshen up after a sticky day on the beach, it too was immaculate and clean with the most pleasant smell. I wouldn’t hesitate to stay here again if I was visiting this resort, the only thing I would do is book a room with a sea view.