En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

94% anbefaler hotellet

5540 vurderinger
Utmerket
 
4318
Veldig bra
 
824
Bra
 
260
Mindre bra
 
72
Dårlig
 
66

Fem siste vurderinger

17.07.2023

av AnnickaGrottem Sandnes, Norge

Suverent, som alltid!

Nok et fantastisk opphold på Olympic Lagoon! TOPP service i alle restauranter, barer, veranda, renhold, resepsjon og ikke minst hun med det kule, rosa håret i den lille hotellshoppen :-) Superfornøyd med med å kunne reservere solsenger for hele oppholdet og med gjengen som organiserer det "puslespillet". Perfekt! Bassengområdene er store, det er god plass til alle- både i bassengene og rundt. Veldig god mat i alle restauranter. Den orientalske og "the Greats" er favorittene, men uansett hvor man spiser er det god service, godt utvalg og ikke minst veldig rent. Snackbar; har fått sååå mye god kaffe i Snackeriaen og personalet er fantastisk! Arenaen var enkelte kvelder overfylt og vi måtte snu i døra, det var litt kjipt.

 
28.09.2019

av Starlionleo Stathelle, Norge

Fint hotell for late dager.

Bodde her en uke i september, med All Inclusive. Vi hadde superiorrom i 2.etg med utsikt mot bassengene. God og variert mat hele uka. Basseng for voksne og egne for barn. Voksenbassenget hadde deilig og kaldt vann, i den grad det kan kalles kaldt, men det var noe svalere enn sjøtemperaturen, som var ca 26-27. Deilig å kjøle seg litt når man har ligget en stund. Kort vei til Lanta Beach, ca 5 min, og 10 min til Makronissi Beach, som er en av Kypros' beste. Personalet var outstanding, rommet var fint, og hele hotellområdet velholdt og svært rent. Eneste aberet var et par dager med sløvt renhold og ikke bytte av skitne håndklær. Elendig trykk på vannet, men det er jo ikke hotellet sin feil. OBS! Her kan du kaste toalettpapiret i do, i motsetning til mange andre hoteller hvor må kastes i en bøtte ved siden av.

 
14.07.2019

av Annicka G Sandnes, Norge

Supert, som alltid!

Olympic Lagoon leverte strålende, som alltid. Vi var tilbake for sjuende gang, og det blir nok ikke den siste. Har aldri hatt noe særlig å sette fingeren på, likevel er det stadige forbedringer på hotellet, så de hviler ikke på sine laurbær! Mat; utvalg og standard er fantastisk. Elsker den japanske restauranten hvis vi skulle fremheve bare en. Det kan av og til være litt kaldt i den amerikanske dineren. Bassengområde, solsenger, toaletter og bar er alltid rent og innbydende. Herlig ordning med reservasjon av solsenger! Rommene er nyoppussete og romslige. Gode senger, fine bad. Herlig team med housekeeping! Deilig å få tilbud om rene håndklær om kvelden også, sjokoladen som følger med er tommel opp! Treningsrom, tennis og fotballbane helt topp. Showene, som tidligere år har vært helt topp, er i år faktisk enda bedre. Fantastisk arena, profesjonelt med lys og lyd, og ikke minst svært gode entertainere og artister. Kanika allstars: De smiler og ler fra morgen til kveld og tilfører virkelig det lille ekstra. Kjekke aktiviteter dagen lang for de som vil være med. Særlig stor takk til Fraser og Tay som var like kjekke og greie i år som i fjor! Og til Danny- herlighet for en kar.

 
19.08.2017

av Ole H

Olympic lagoon 2017

Veldig bra hotell som møtte alle forventninger. Håper å kunne besøke hotellet igjen etter det er renovert nå i vinter. Dessverre så herjer solseng mafiaen også på dette hotellet, alle solsenger opptatte kl 0700 om morgenen. Håper hotellet blir flinkere til å følge opp sin egen policy om å fjerne alle håndkleder som okkuperer solsengene før kl 08:00.

 
21.04.2017

av Beate H

Fint hotell

Flott hotell. God og variert mat. Rent rundt området og i leiligheten. Blide og positive ansatte. Utrolig herlige og kreative aktivitetsledere. Kort vei til flott sand strand. Hade med meg barn i alderen 8, 9, 13 og 15. Veldig fornøyde alle sammen