Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 8 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Bassenget
-
Bedre kvaliteten glutenfrie bakevarer. Wifi hadde i tillegg blokket for noen helt vanlige norske nettsider, så man måtte bruke 5G for å komme inn på bankens nettsider for eksempel

Bekreftet gjest: 2024-06-09


8 av 10

+
Noe av det beste var veldig god mat med godt utvalg, og veldig snille ansatte, spesielt to av servitørene (Nina og Sabin). Det var også fint at vi kunne låne ut bassenghåndklær. God beliggenhet.
-
Spesielt på våre rom var Wi-Fi helt forferdelig. Den funket ikke, slo seg av og vi var nødt til å for det meste bruke mobildata og 4G. Her ble vi ganske skuffet. I tillegg var det en del bråk om natta fra veien rett ved siden av. Noen av sengene på rommene var veldig harde.

Bekreftet gjest: 2024-05-26


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-04-28


10 av 10

+
Beliggenheten og servicen
-
Nådde opp til alle mine forventninger

Bekreftet gjest: 2024-04-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

1080 vurderinger
Utmerket
 
766
Veldig bra
 
221
Bra
 
65
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

11.07.2023

av terjeb_dins2020

Vår varmeste anbefaling. Også for bevegelseshemmede.

Fantastisk uke og hotell. Også for HC og rullestol. Litt nye støy fra ungdommelig musikk fra bassengbaren som passet snittet 50 + heller dårlig. Svært hyggelig betjening. Stille om natten. Korte avstander til det meste.

 
07.10.2022

av Trip22832590369 Mysen, Norge

Fint hotell

Flott hotell sentralt i Ayia Napa. Vi bodde to voksne og to barn på 1-roms med inngang fra bassengområdet. Grei størrelse, men ingen oppholdsmuligheter på rommet når sofa og ekstraseng var oppredd til barna. Sengene var veldig harde og dobbeldyne trakk ned. Litt slitent bad, men ellers grei standard på rommet. Daglig rengjøring, ulike såper og sjampo med daglig påfyll og rene håndklær hver dag. Tv på rommet. Fantastisk bassengområde. Rent, ryddig og pent. Litt slitsom musikk fra bassengbaren og litt streng badevakt som la en liten demper på barnas bassengopplevelse, men trekker allikevel ikke helhetsinntrykket ned. Solsenger reserveres tidlig, også av gjester som ikke bruker dem (så her er det bare å være like kynisk selv om man har tenkt til å få seg en plass i sola). Aktivitet for barna og vannaerobic hver dag. Mulighet for rene badehåndklær hver dag. Frokosten var veldig bra, med det meste man kan tenke seg. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Flott treningsrom med nytt utstyr, som gutta i familien var veldig fornøyde med. Spaanlegget så fint ut, men ble ikke testa. Alt i alt et godt opphold, men litt dårlig søvn pga vonde senger.

 
26.09.2022

av resibom Evje og Hornnes, Norge

Etter 2 uker ved Faros Hotell Ayia Napa

Heilt greit hotell. Vi hadde større rom med havutsikt, det var rent og pent. Vår aircondition kjølte ikke som forventet, selv om terrassedøren var lukket. Solsengene ble stort sett opptatt før frokost, siden de som var tidlig oppe og ute la ned håndklærne sine. Selve bassenget var dårlig rengjort. Trodde vi hadde bestilt på voksen hotell, siden det stod 18 års aldersgrense. Det var til tider mye ungeskrik. Ellers… hyggelig personale, god mat og unik beliggenhet til restauranter og strand.

 
05.09.2019

av ArildT10

Veldig fint hotell

Stille og rolig hotell til å være i sentrum . Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Fint bassengområde og god frokost. Obs! Lei sykkel av hotellet. IKKE bruk Speed Bike i rundkjøringen!! Dårlig erfaring med dem. Absolutt ikke til å stole på.

 
15.07.2019

av Catzy82

Garden suite

4.de gang på Kypros, men 1.ste gang på Faros Hotel. Fin beliggenhet og kort vei til alt, fine rom og vi bodde i en Garden suite..men savnet mere skuffer og hyller så man fikk pakket ut ordentlig. Grei mat, men lite veganske alternativer. Gledet meg til deilige salater som på det andre hotellet vi har vært men alle salatene hadde enten kylling, reker, bacon eller ost i. Grei betjening... det er ganske stort hotell så for oss ble det litt upersonlig og kaldt? Det var heller ikke lov å ta med mat inn på hotellet, så med små barn måtte vi smugle inn både frukt, kjeks og snacks...neste gang bor vi et annet sted.