Rom/leiligheter

Deluxerom plus, 12 års grense

Elegante deluxerom plus med komfortabel innredning med aldersgrense 12 år (gjelder også ekstrasengen). Ved rommene ligger infinity bassenget, soldekket og loungepaviljongen, som kun kan benyttes av gjestene i denne romkategorien. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Deluxrom, aldersgrense 12 år

Komfortable og moderne deluxerom i Santrian Club-delen for gjester fra 12 år. Området har en tropisk hage og eget basseng, og du får litt ekstra service. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Romfløyen ligger ved et eget bassengområde. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 49 m²
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom i Beach Wing nær havet og hovedbassenget. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-38 m²
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Puri Santrian, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-2