Prime Plaza Sanur

Prime Plaza Sanur

  • • Sentral beliggenhet
  • • Gratisbuss til stranda
  • • Fint bassengområde

Hotell Prime Plaza Sanur er en utmerket base for deg som lengter etter avkobling og å oppleve Bali. Slapp av i solsenga i det frodige bassengområdet, eller hopp på gratisbussen til hotellets private strand for å tilbringe en dag ved havet. Hvorfor ikke henge med på en yogatime eller bare slappe av i jacuzzien?


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nydelig bassengområde. Tropiske planter og stort basseng. Mange hjelpsomme ansatte. Stort treningsrom.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Prime Plaza Sanur er et moderne hotell som ligger i en frodig hage sentralt i Sanur på Bali. Midt i hotellområdet ligger bassenget med gratis solsenger og parasoller omgitt av palmer og trær. Poolbar med småretter og snacks. Gratisbuss til stranda hvor hotellet har en strandbar.

Bufférestauranten Sanur Harum har asiatiske retter og spesialiteter til frokost, lunsj og middag. Kafé  med  à la carte-meny og loungebar, om du da ikke ønsker å ta turen ut for å teste de lokale restaurantene.

Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Stort treningsstudio. Gratis tennis og biljard. Gratis yoga, badstue og jacuzzi. Massasje mot avgift. Skjønnhetspleie mot avgift. Vaskeriservice og romservice mot avgift. Sanur ligger bare noen kilometer fra Kuta, som er Balis største turiststed.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.