Shopping og markeder i Goa

- gjør et kupp i ferien!

Her er det liv og røre og et mylder av folk og dyr. Ta turen til et indisk marked for å kjøpe fersk frukt, krydder eller unike gjenstander. For å shoppe litt mer som hjemme kan du ta turen til Mall de Goa i Porvorim.

Indisk suvenirshop

Gå på nattmarked

Goa sprudler av herlige markeder og du kommer garantert ikke tomhendt hjem fra noen av dem. Saturday Night Market er manges favoritt, med livemusikk og mat fra alle verdens hjørner. Markedet er åpent fra rundt kl. 18.00 til midnatt eller enda senere. Markedet holder som regel til på to steder i Arpora-området, og stedene varierer i løpet av sesongen.

Et lite stykke Tibet

Tibetanske selgere holder først og fremst til på nordre Goas livligste steder, som i Calangute og langs Baga road. Men en del kommer også til Saturday Night Market og i Anjuna på onsdager, da det er tid for det store hippiemarkedet. Det er i hovedsak sølv de selger, og det er uendelig mange sølvgjenstander å shoppe. Smykker, beger og bestikk er bare noen av alle de kuppene du kan gjøre.  

Kryddermarked i India

Mall de Goa

I Porvorim, cirka 20 minutter med taxi fra Calangute ligger Mall de Goa. Her er det kino, restauranter og butikker som Marks & Spencer, Lee, Wrangler, Puma, Levi’s, Ray Ban, Fabindia og Ed Hardy med flere.

Bohemske kupp

I den sørlige delen av Anjuna Beach ligger det berømte hippiemarkedet i Anjuna. Det er et hektisk marked med en ekte feststemning som pågår i november til april. Her finner du suvenirer, smykker, lopper og ting fra alle mulige regioner i India. Bestill en maiskolbe med lime og salt og bare gå rundt blant alle folka, fargene, lukta og sug inn de mange inntrykkene. Når du handler så husk en ting – nemlig å prute! Markedet i Anjuna pågår onsdager kl 10.00 til 18.00. Ta en rickshaw eller en båt som går mellom Baga Beach og Anjuna Beach for å komme hit.

Fredag? Dra til Mapusa!

Er du ute etter frukt, grønnsaker eller vakre stoff er det til fredagsmarkedet i Mapusa du skal ta turen. Her kjemper du om plassen med de lokale og ikke med turistene og du vil garantert få oppleve en helt forhekset atmosfære. 


Tips & inspirasjon

Se våre reisetips til Goa, bestill en reise til Goa eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Goa

Her finner du våre beste tips på de fineste strendene, herligste severdighetene, de beste smaksopplevelsene og mye mer!

India

  • Bo langs paradisiske strender i vakre Goa 
  • Fantastiske severdigheter og markeder
  • Matopplevelser utenom det vanlige

 

Se alle reiser til India

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.