Dennys Inn

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Hyggelige Dennys Inn er et populært familieeid hotell med god beliggenhet og herlig atmosfære. Hotellet ligger ikke langt fra stranda og har bassengområde solsenger, parasoller og poolbar. Kort vei til sentrum med tavernaer og butikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,4 av 10
Basert på 102 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dennys Inn ligger i rolige omgivelser i Kalamaki og har et fint bassengområde med barneseksjon i bassenget. Solsenger, parasoller og poolbar.

Hotellet har en liten restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Biljard. Bordtennis. Badmintonbane.

Wifi inkludert i fellesområdene. Lokaltrafikk. Til sentrum er det cirka 300 meter og til stranda cirka 200 meter. Støy fra nærliggende flyplass kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kalamaki

Golden Sun

Golden Sun i Kalamaki inviterer til late dager ved bassenget eller på stranda. Med All Inclusive inkludert kan du se fram til en riktig avslappet og hyggelig ferie i vakre omgivelser.

Golden Sun Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år På voksenhotellet Golden Sun Resort & Spa er det enkelt å komme i feriemodus og koble av fra hverdagens gjøremål. Alle rom har fine uteplasser med private basseng for en mer luksuriøs ferie. Hotellet har også et stort bassengområde med poolbar, en à la carte-restaurant og spa med deilige behandlinger. Med beliggenheten ved stranda kan du gå ned til Kalamakis strand for deilige bad i havet!

Marelen

I herlige omgivelser med mye planter og trær ligger det familievennlige hotellet Marelen. Både store og små trives ved de fine bassengene, men barnas favoritt blir garantert det morsomme lekebassenget med vannsklier. Ikke langt fra hotellet venter strand og hav.

Sirocco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sirocco er en grønn oase som ligger i passe avstand til den fem kilometer lange stranda i Kalamaki. Her venter deilige feriedager ved bassenget og kveldsturer til sentrum av byen Kalamaki for å nyte et godt måltid gresk kokekunst.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilig All Inclusive-hotell som ligger i utkanten av Kalamaki, med bare 10 minutter å gå til sentrum og den myke sandstranda. På hotellet kan du fylle dagene med å langsomt gynge i en hengekøye, deilige bad i det store bassenget, trening eller noe friskt fra poolbaren.