En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

94% anbefaler hotellet

696 vurderinger
Utmerket
 
480
Veldig bra
 
163
Bra
 
38
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

20.08.2019

av KarinaElverum Elverum, Norge

Greit nok!

Hotellet har en fin beliggenhet, like ved sentrum og havet. Det var ingen bråk fra sentrum, men det var utrolig lytt mellom rommene/gangen! Basseng-området, og poolbaren var bra! Alltid mye folk, så en måtte være tidlig ute med håndkle, skulle en få solseng. Frokosten var bra! Sengene var gode, men selve rommet var ganske dårlig. Vi bodde på 211, og det luktet fryktelig mugg. Klaget på dette, både i resepsjonen og til Apollo, men fikk aldri noe beskjed om at noe var gjort, el skulle gjøres. Den eneste som alltid var blid og hyggelig, var vaskedamen i vår gang! Hun byttet sengeklær annenhver dag, og nye håndklær hver dag! Resten av betjeningen hilste knapt nok. Drar nok ikke tilbake.

 
13.08.2018

av pwloso

Apollo reiser kunne oppdater beskrivelsen

Apollo sine 3stjerner har satt ny standar.. Vi er mer enig med TripAdvisor sine 2stjerner. Som dere ser andre skriver, ligger hotellet litt utenfor argassi. Beliggenheten er bra da det er rolige omgivelser. Butikker, resturanter og stranden er i gang avstand. Vi har nå bodd her i 2 uker. Det som skuffer her er blant annet renhold, og fasiliteter på rommet. Her fikk vi inntrykk av en slitent leilighets hotellrom. (Ødelagt vannkoker, kjøleskap som er delvis ødelagt. Dusj slange som er ødelagt å gir dårlig trykk i dusjen pga lekkasje i slangen. Søppelbøtta er ødelagt, dette er noe jeg kan nevne. Vi hadde bestilt oppholdet med frokost, men etter første frokost bestemte vi oss for å avbestille dette, da det viste seg at det viste seg at det var en liten meny du bestilte fra og ikke koldtbord. Frokosten tok vi etter dette på balkongen som lå på hotellets bakside. Ikke negativt etter min mening, da det nok er stillere her en på fremsiden hvor det er bassenger å resturant. A/C kostet 35 euro ekstra per uke, noe som er uaktuelt å være foruten. Annet: Vi leide bil under hele oppholdet. Pga av bilen har vi fått se storsett hele øya, å det finnes mange perler på denne øyen. Vi kjørte til enden av øya for å ta båttur til Shipwrack, det trur jeg var lurt. Vår båt var ikke overfylt. Denne turen angret vi ikke på. Dessuten har vi fått besøke mange fine småe tavernaer å strender på øya.

 
10.07.2017

av eilertl2014 Gressvik, Norge

Koselig veldrevet hotell i utkanten av byen.

Stille og rolig hotell med gangavstand til strand og sentrum. Vi ble som vanlig mottatt av hyggelige personale i resepsjonen. Rommene våre hadde fin beliggenhet, og var godt innredet med fine romslige balkonger. Vi fikk byttet håndkler og sengetøy hver dag. God rengjøring på rommene. Benyttet også restauranten på hotellet til lunsj og middag noen ganger. Maten var meget god. deltok også på en hyggelig gresk aften med god mat og underholdning. Vi kommer til bake neste gang vi skal til Zakynthos.

 
05.11.2016

av sveint_11 Karmøy, Norge

Flott leilighet med stor terasse og fin utsikt

Hotellet lå ca 200 meter fra Argassi sentrum, hadde veldig hyggelig betjening, badebasseng og en grei restaurant med god service og god mat. Vi fikk en fin leilighet med alle nødvendige bekvemligheter og en stor terasse med utsikt over havet og helt til Zakyntos by. Det var flere andre spisesteder og små "Supermarkeder" innen 100-200 meter. Det lå en grei, men smal strand nesten rett over veien 4-5 minutters gange fra Hotellet.

 
06.07.2016

av Kåre Dybdal H Oslo, Norge

Zakynthos i juni måned

Vi lengtet etter sol og varme. Valget falt på stedet Argassi og hotellet Windmill Studio. Et sjarmerende hotell. Fine rom og leiligheter, rent og pene omgivelser. Grønne omgivelser på denne tid. Hotellets gjester var noen barnefamilier og men flest av den eldre årgang (over 40). Hotellet har to bassenger. Et for barn. Har du barn så ville jeg valgt en leilighet like ved bassenget. Vi valgte rom med utsikt utover havet. Hotellet har en hyggelig restaurant. Vi spiste frokost der. God service og hyggelig personell. Ønsker du sandstrand med solsenger så er det bare tre minutter å gå. Der finner du også restauranter. Vi anbefaler også leie av sykkel. Kort sykkeltur til flere nydelige strender.