Dora's

Zakynthos 2023

Vi har nå startet salget av reiser til Zakynthos for neste sommer. Det vil bli fylt på med flere hotell utover høsten og vinteren. 

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos sommeren 2022.

Dora's er et lite familieeid leilighetshotell som ligger i Argassi på Zakynthos. Her er det basseng og det er gangavstand til så vel sentrum som den langgrunne sandstranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 73 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dora's er det fine bassengområdet møtestedet på hotellet. Der ligger bassenget, som også har en grunnere barneseksjon for de yngste gjestene. Rundt bassenget er det solsenger og parasoller til låns. Det finnes også en pool-/snackbar for kjølig drikke og enklere retter. Til Argassistranda er det gangavstand, og der er det solsenger og parasoller mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Argassi

Meridien Beach

Meridien Beach på Zakynthos ligger perfekt til rett ved havet. Her er det rolig og behagelig, til tross for at det bare er et steinkast til shopping og restauranter i Argassi. Fornøyde hotellgjester i kombinasjon med den ypperlige beliggenheten og det hyggelige personalet gjør at Meridien Beach er medlem av familien Apollo Mondo Local-hotell.

Windmill Bay

Windmill Bay er et fint leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser litt i utkanten av Argassi. Her er det et fint bassengområde med havutsikt som inviterer til late dager i solsenga. I restauranten kan du nyte av greske spesialiteter og det hyggelige personalet sørger for at du får en ekstra hyggelig ferie.

Porto Iliessa

Leilighetshotellet Porto Iliessa ligger rett ved havet og sentralt i Argassi. Hotellet har et fint bassengområde med poolbar. Stranda ligger rett nedenfor hotellet og i kort avstand finner du hyggelige tavernaer og barer.

Windmill (Zakynthos)

Omkranset av oliventrær ligger leilighetshotellet Windmill bare fem minutter unna stranda i Argassi. De smakfulle leilighetene har det du trenger for selvhusholdning og spiseplass på balkongen.

Iliessa Beach

Iliessa Beach ligger nesten helt i sjøkanten i Argassi, omgitt av gressplener og trær. Slapp av under en parasoll, ta en dukkert i bassenget og lunsjpause i snackbaren. I nærheten av hotellet er det butikker og restauranter som du kan utforske på kveldsturen.