Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong. En dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet med 3 ord. senger

Ettromsleiligheter med balkong, noen har havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i en enkeltseng eller en sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet Superior med 2 ord. Senger

Ettromsleiligheter superior med balkong. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 3 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa og enkeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn