Livadia Beach

Den som vil bo nærmest mulig stranda, skal bo på Livadia Beach. Du får kort vei til sentrum, og Livadias fine rullesteinsstrand ligger rett nedenfor hotellet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Større ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet er fantastisk, hyggelig betjening, balkong og romstørrelse. Ingen kamp om solsenger t...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Livadia Beach er et hyggelig leilighetshotell som ligger ved rullesteinstranda i Livadia. I Livadia er det matbutikker og et bakeri for innkjøp til piknik-kurven eller middagen. Du finner også tradisjonelle tavernaer og to musikkbarer rett utenfor sentrum. Liten vei må krysses for å komme til stranda.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet består av flere bygninger.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Tilos

Eleni Beach

På Eleni Beach bor du nært stranda på en hyggelig og pent lite hotell. Omgivelsene er rolige og du kan nyte av den vakre utsikten over havet.

Apollo

Apollo er et sjarmerende lite hotell som ligger i pittoreske Livadia på Tilos. Hotellet har kun 12 leiligheter, så atmosfæren er både familiær og velkommende. Fra hotellet er det kun et steinkast til både stranda, sentrum i Livadia og havna.

Irini (Tilos) sommer 2023

I en lun hage ved en liten steinstrand i utkanten av Livadia på Tilos finner du det sjarmerende hotellet Irini. I hagen ligger hotellets basseng. Fra hotellet er det bare noen minutters gange inn til sentrum, der det er et mindre utvalg av restauranter og butikker.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et fint leilighetshotell som ligger ved stranda på Tilos. Hotellet ligger i en fjellslutning og fra alle rommene er det en vakker utsikt over havet. Hotellet ligger fint til stranda og sentrum.

Michalis Studios

Michalis Studios er et lite leilighetshotell som ligger i pittoreske omgivelser på Tilos. Hotellet ligger i en åsside med fantastisk utsikt over Egeerhavet. Både stranda og sentrum i Livadia ligger i gangavstand så et havs bad eller en restaurantkveld er alltid innen rekkevidde. Bestill en leilighet med havutsikt for å nyte utsikten over havet når du vil.

Olympus

Ta turen til Tilos og bo i hjemmekoselige leiligheter på Olympus. Her bor du også i gangavstand til den fine stranda og hotellet ligger sentralt så her kan du kombinere rolige dager med folkeliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger ved Egeerhavet i Livadia på øya Tilos. Her bor du på et hotell i klassisk gresk byggestil med hvite vegger og blå vinduskarmer. Nærhet til tavernaer og en matbutikk om du vil lag noe enkel mat i leiligheten.

Irini (Tilos) sommer 2024

Aldersgrense på hotellet: 12 år I en lun hage ved en liten steinstrand i utkanten av Livadia på Tilos finner du det sjarmerende hotellet Irini. I hagen ligger hotellets basseng. Fra hotellet er det bare noen minutters gange inn til sentrum, der det er et mindre utvalg av restauranter og butikker.