Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 61 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Beliggenheten og utsikten
-
Ingen info om myggplagene og korleis myggjagerne i stikkontaktene fungerte . Hotellsjefen Maria snakka altfor fort på litt gebrokkent engelsk som var vanskeleg å få med seg

Bekreftet gjest: 2023-10-15


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Beliggenhet, utsikt, bademuligheter. Store rom med fin balkong.
-
Mye trapper, så best egnet hvis du ikke har problemer med å gå i trapp. (Ingen mulighet for heis)

Bekreftet gjest: 2023-09-24


9 av 10

+
Det var så stille og rolig , og så var det en fantastisk utsikt . Personalet var utrolig hyggelige og vennlige.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


9 av 10

+
Beliggenhet nær byen, men ikke midt i byen, med helt utmerkede bademuligheter med masse solsenger perfekt plassert ved nydelig badevann. Hotellet hadde særdeles store og gode rom, og en fantastisk utsikt. Og personalet var utrolig effektive og usedvanlig vennlige og hjelpsomme. Har sjelden eller aldri møtt på bedre hotell, og jeg har reist mye.
-
Det eneste minuset var at det lakk litt fra toalettet, slik at det kom rent vann til skylling på badegulvet. Men jeg gav heller ikke beskjed om dette til hotellet, så jeg har selv ansvaret for at dette ikke ble ordnet.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


10 av 10

+
Beliggenhet. Stille. God service.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


10 av 10

+
Nydelig beliggenhet, flott hotell, blide folk som jobba der👍
-

Bekreftet gjest: 2023-09-17


7 av 10

+
Beliggenhet og strand
-
Gammeldags innredning, lite belysning i leiligheten.

Bekreftet gjest: 2023-09-10


9 av 10

+
Beliggenhet og service
-

Bekreftet gjest: 2023-09-03


10 av 10

+
Beliggenhet, utsikt, stillhet og ikke minst personalets service
-
Mulighet for å få frokost innbakt i grunnpris, eller som bestillingstillegg før avreise Norge

Bekreftet gjest: 2023-08-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

128 vurderinger
Utmerket
 
97
Veldig bra
 
21
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

05.10.2023

av Hilde L

Skadedyr

Bra hotell men de har et skadedyrproblem. Mus eller rotter på balkongen , dette var helt vanlig i følge hotellledelsen og Apollo... Mye trapper og ingen hjelp med bagasje. fin privat strand og fin beliggenhet. Mangler dørhåndtak utvendig på balkongdør.

 
29.07.2019

av Jan Børge L Bergen, Norge

Fantastisk øy - feil hotell

Vi kommer nok tilbake til Tilos (dette var 3. gang), men ikke til dette hotellet: Det er idyllisk med hvite bygninger og vakre blomster. Flott utsikt. Kort vei til sentrum. Fine og gode "himmelsenger" på rommet. God betjening som også tar oppvasken (!). MEN: Man ligger likevel litt for seg selv og utenfor det lokale livet. På Tilos ønsker man seg tett på de lokale, ikke til en "turistghetto". Da kan man man heller bli på Rhodos eller andre typiske "syden-steder". Hotellet og badeplasen mister solen mye tidligere enn andre hotell i Livadia. Mange og høye trapper gjør stedet umulig for den som er dårlig til bens - og tungt for oss andre i varmen (132 høye trinn fra badeplass til vårt rom). Skal man ha AC må man betale 7 euro pr døgn for det. (nær 1000 NOK for to uker). 6-pack med vannflasker kan kjøpes i resepsjonen, men til dobbel pris av butikkene. Alt må betales i cash - i motsetning til andre restauranter, butikker og hoteller på Tilos. Wifi og 4G-dekning er dårlig. Leiligheten var sparsommelig utstyrt og hadde noen mangler. (myggnett, utvendig dørhåndtak, dusjholder, m.m).

 
04.07.2018

av Geni159 Stavanger, Norge

Fantastisk

Fantastisk beliggenhet, med nærhet til turterreng og sentrum. Romslige og rene leiligheter med tilhørende store terrasser. Flott utsikt. Noe bratt terreng og ingen heis, så om man har problemer med dette bør man velge en leilighet i laveste etasje. Fantastisk personale. Snakket med gjester som hadde vært der 32 år på rad...

 
30.08.2017

av kaik242 Dortmund, Tyskland

Lading av batterier

Hotellet er trolig det klart beste på stedet. Gode senger, air-condition på soverom og stue, flott utsikt, fin og rolig strand og snackbaren har områdets beste kjøkken med god margin. Flott sted for de som bil slappe av og roe totalt ned. For de som vil ha mer fart og action - reis et annet sted. 1.000kr ekstra for air-condition i 14 dager er derimot noe som trekker kraftig ned.

 
09.07.2017

av 228jesperb

Bra nok hotell, flott sted

Hotellet i seg selv er ikke noe fancy i forhold til fasiliteter, men det ligger veldig fint til og servicen er god. Vi var veldig fornøyd med å dra til Tilos. Veldig rolig og avslappende. Man slipper mye av charter maset her. Akkurat passe stort med en del spisesteder og litt butikker som har det man trenger. Hotellet er noe gammeldags men hyggelig. Rommene er litt spartansk innredet men veldig greie. Kjøkkenet er utstyrt med to sett servise og noe kjøkkenutstyr, det går greit å lage litt mat der. Ellers finner du strykejern og litt forskjellig på rommet. Alle rom har havutsikt, hvilket er veldig fint. NB! Det er mye trapper så hvis du er dårlig til beins er kanskje ikke dette for deg. Treningsrommet er veldig dårlig utstyr. Et sett 6 kg og et sett 10 kg manualer, nedtrekk-, benk- og skulderpressmaskin, samt to maskiner til legg(?) og to maskiner til hamstringscurl(?). I tillegg en sykkel og en stepmaskin. Gamle maskiner. Wifi fungerer så og si kun i resepsjonen og da er kapasiteten noe dårlig. Også dårlig med 3G/4G dekning på hotellet. Snackbaren er eneste restaurant på hotellet. Åpen til 1545. Veldig greit til lunsj. God mat, litt dyrere enn en del nedi byen, men veldig behagelig å ha det rett ved solsengene. Servicen er generelt god og vaskingen var bra. Air condition koster 7 euro per natt, jeg synes det er litt uprofesjonelt å ta ekstra for sånne ting. Alt i alt veldig fornøyd, anbefaler ilidy rock og ikke minst Tilos.