Elli Bay

Elli Bay ligger ved Egeerhavet i Livadia på øya Tilos. Her bor du på et hotell i klassisk gresk byggestil med hvite vegger og blå vinduskarmer. Nærhet til tavernaer og en matbutikk om du vil lag noe enkel mat i leiligheten.


Rom/leiligheter

Ettromsleilighet for 1-3 personer. Toromsleilighet for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggeleg verskap.God lokalisering i Livadia
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elli Bay er akkurat slik et hotell i Hellas skal se ut! Hvite vegger med blå vinduskarmer. Det er bare en strandpromenade mellom hotellet og havet. På hotellet er det en pool/snackbar. Solsenger og parasoller finner du på hotellets soldekk.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne og utenfor hotellet. Stranda nedenfor hotellet er en rullesteinstrand. Det er cirka 200 meter til havna der båtene kommer inn fra blant annet Rhodos.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Tilos

Eleni Beach

På Eleni Beach bor du nært stranda på en hyggelig og pent lite hotell. Omgivelsene er rolige og du kan nyte av den vakre utsikten over havet.

Livadia Beach

Den som vil bo nærmest mulig stranda, skal bo på Livadia Beach. Du får kort vei til sentrum, og Livadias fine rullesteinsstrand ligger rett nedenfor hotellet.

Apollo

Apollo er et sjarmerende lite hotell som ligger i pittoreske Livadia på Tilos. Hotellet har kun 12 leiligheter, så atmosfæren er både familiær og velkommende. Fra hotellet er det kun et steinkast til både stranda, sentrum i Livadia og havna.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et fint leilighetshotell som ligger ved stranda på Tilos. Hotellet ligger i en fjellslutning og fra alle rommene er det en vakker utsikt over havet. Hotellet ligger fint til stranda og sentrum.

Olympus

Ta turen til Tilos og bo i hjemmekoselige leiligheter på Olympus. Her bor du også i gangavstand til den fine stranda og hotellet ligger sentralt så her kan du kombinere rolige dager med folkeliv.

Irini Tilos

Aldersgrense på hotellet: 12 år I en lun hage ved en liten steinstrand i utkanten av Livadia på Tilos finner du det sjarmerende hotellet Irini. I hagen ligger hotellets basseng. Fra hotellet er det bare noen minutters gange inn til sentrum, der det er et mindre utvalg av restauranter og butikker.