Eleni Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

På Eleni Beach bor du nært stranda på en hyggelig og pent lite hotell. Omgivelsene er rolige og du kan nyte av den vakre utsikten over havet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen og balkongen mot havet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 650 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det lille, hyggelige hotellet Eleni Beach i Livadia består flere bygninger og ligger like ved stranda. Her har du Livadias tavernaer og havn i gangavstand.

På stranda nedenfor hotellet er det solsenger til låns. Du kan velge å bo i dobbeltrom med frokost inkludert eller i leilighet der du ordner din egen frokost.

Her er det en lite servering der de serverer frokost og småretter. Snackbar som er åpen til kl. 18.00.

Wifi inkludert på hele hotellet. Deponering i resepsjonen inkludert. Resepsjonen er åpen på dagtid. Oppholdsrom med TV og spill.

Måltider

Dobbeltrom:
Inkludert:

  • Frokost.

Leiligheter:

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Tilos

Livadia Beach

Den som vil bo nærmest mulig stranda, skal bo på Livadia Beach. Du får kort vei til sentrum, og Livadias fine rullesteinsstrand ligger rett nedenfor hotellet.

Apollo

Apollo er et sjarmerende lite hotell som ligger i pittoreske Livadia på Tilos. Hotellet har kun 12 leiligheter, så atmosfæren er både familiær og velkommende. Fra hotellet er det kun et steinkast til både stranda, sentrum i Livadia og havna.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et fint leilighetshotell som ligger ved stranda på Tilos. Hotellet ligger i en fjellslutning og fra alle rommene er det en vakker utsikt over havet. Hotellet ligger fint til stranda og sentrum.

Olympus

Ta turen til Tilos og bo i hjemmekoselige leiligheter på Olympus. Her bor du også i gangavstand til den fine stranda og hotellet ligger sentralt så her kan du kombinere rolige dager med folkeliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger ved Egeerhavet i Livadia på øya Tilos. Her bor du på et hotell i klassisk gresk byggestil med hvite vegger og blå vinduskarmer. Nærhet til tavernaer og en matbutikk om du vil lag noe enkel mat i leiligheten.

Irini Tilos

Aldersgrense på hotellet: 12 år I en lun hage ved en liten steinstrand i utkanten av Livadia på Tilos finner du det sjarmerende hotellet Irini. I hagen ligger hotellets basseng. Fra hotellet er det bare noen minutters gange inn til sentrum, der det er et mindre utvalg av restauranter og butikker.