Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 54 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
rent og ordentlig
-

Bekreftet gjest: 2023-09-30


9 av 10

+
Flott utsikt over havnen. Rengjøring av rom hver dag og mange rene håndkler,
-
Litt servering om kvelden på terrassen, det var helt dødt der.

Bekreftet gjest: 2023-09-30


8 av 10

+
Hotellservice og hotellets beliggenhet.
-
Dårlig standard av møbler. Det VAT veldig vanakelig å åpne skuffer.

Bekreftet gjest: 2023-09-30


8 av 10

+
Rolige omgivelser, fantastisk utsikt og flott vertskap!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-

Bekreftet gjest: 2023-09-02


3 av 10

+
Fin balkong.
-
Rommene var små, det er benyttet vidvinkel under fotografering. Bilder bør være ærlige. Slitt på rommet, maling flasser av på badet. Bør vedlikeholdes. Skap var slått sunn på begge rom, samt dør inn til ett av de to rommene vi leide. Bør repareres. Benk til å legge bagasjen på ble brukt til å ha kjøleskap på, var derfor vanskelig å finne plass til å legge bagasjen. Skapet hadde bare en hylle, det er for lite for to personer.

Bekreftet gjest: 2023-07-22


5 av 10

+
Se tidligere svar
-
Se tidligere svar angående rom og frokost. Beliggenheten til hotellet er også svært dårlig, kun 5 busser passerer om dagen hvilket gjør det vanskelig å planlegge utfart.

Bekreftet gjest: 2023-07-22


7 av 10

+
Plassering. Utsikt. Fint basseng. Koselig spiseområde ute.
-
Badet trenger en oppgradering (tidvis kloakklukt). Slitne møbler (skuffene satt fast på kommoden vi la klærne våre i). Burde vært en vannkoker der for å lage egen kaffe etc da man ikke fikk tak i kaffe etter kl 10.

Bekreftet gjest: 2023-07-15


7 av 10

+
Fredelig og god service
-
Mangler røykvarsler

Bekreftet gjest: 2023-07-08


10 av 10

+
Service, renhold, frokost - alt var helt topp!
-
Hotellet mådde over alle våre forventninger!

Bekreftet gjest: 2023-07-01


8 av 10

+
Utsikten, rengjøringen, blide folk
-
Veldig harde madrasser i sengene, og veldig enkel frokost. Skulle ønsket litt mere påleggsorter, og litt mer variasjon i maten. Mykere madrasser,.

Bekreftet gjest: 2023-06-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

52 vurderinger
Utmerket
 
20
Veldig bra
 
21
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

18.07.2023

av erikss65 Tilos, Hellas

Flott sted!

Hotellet ligger i en rolig marina/fiskerlandsby, med fantastisk utsikt over havet. Familiedrevet, og de legger sjelen sin i å skape en flott opplevelse. Utrolig serviceminded! Renhold og roomservice på høyde med 5-stjerners hotellet

 
16.07.2023

av Ossy007 Trondheim, Norge

Rent og vakkert hotell, med utrolig utsikt og kort veg til det meste

Porto Villa er et lite fint hotell, som er meget rent og ryddig. Hotellet er rangert som trestjerners hotell av Apollo, og det er nok riktig synes jeg. Betjeningen er hyggelige, det er romvask hver dag mens man inntar frokosten (0800-1000) på en fin utendørs og stor «veranda» med veldig vakker utsikt på høyden over havna og Middelhavet. Vi var to voksne og et barn (8 år), og hadde tre separate senger. Rommet var utstyrt med kjøleskap, AC og låsbar oppbevaringsboks. Vi hadde med oss en liten vannkoker, da hotellet ikke tilbyr noe etter frokost. Hotellet har også et lite, rent og fint basseng. Dette rengjøres hver morgen. Utrolig deilig å avslutte dagen her etter en dag på stranda. Hvis man er glad i vin, kan et tips være å ta med seg hjemmefra. Det lages grei vin på Santorini, men den er ganske dyr i forhold til kvaliteten. Det er gode restauranter like i nærheten. I tillegg er det et minimarked nede ved havnen, og dit går man på to minutter. Utenfor hotellets område er det dessverre en del søppel. Både på land og i vannet inne i havnen. Ganske ulekkert, og håper turister, fastboende, gjestearbeidere og myndigheter gjør sitt til å rydde/ta tak i dette så snart som mulig. Anbefaler absolutt Porto Villa. Det ligger i en del av Santorini som ikke er fullstendig «turistifisert». Vlychada er en fin liten fiskelandsby. Rolig og stille, med veldig fine badestrender i gåavstand fra hotellet. Man kan veldige om man vil dra dit det er solsenger, eller legge håndduken på stranda (ta med parasoll!).

 
01.07.2023

av edlegarbergl Trondheim, Norge

Mor og dattertur til Santorini

Mor og dattertur for første gang til Santorini. Booket reisen en uke før vi dro, og endte opp med dette hotellet. Ca 20 minutter fra flyplassen. Hotellet ligger rett ved en strand og en båt kai som er nydelig å se på i solnedgangen. Det er flere strender med gåavstand, 2 innen 10 minutters gange. Selve stedet er veldig rolig da det ligger utenom sentrum. Et lite minimarked som har alt man trenger, og ca 5 resturanter. Gå avstad til mange flere resturanter på ca 30 minutter. Ypperlig å leie seg scooter/ATV, da trafikken er rolig. Vi hadde booket hotellet uten preferanser på hotellrom, men fikk likevell rom mot havet, uten utsikt. Frokosten er helt perfekt, jeg er vegetarianer og det var helt ypperlig for meg. Hoteller har ikke noe resturant utenom frokosten, eller butikk av noe form. Grei størrelse på bassenget, og nok solsenger. Alltid ledige solsenger. Veldig greie ansatte på hotellet, som snakker veldig bra engelsk og som var til stor hjelp på alt som skulle være. Lokalbussen går fra hotellet inn til Fira (dette tok ca 1 time, og det tar ca 30 minutter med annen form for transport.) Fra Fira kommer man seg lett til Oia også. Anbefaler dette hotellet om du er ut etter et rolig hotell og område!

 
02.09.2023

av Ylva F

τέλειες διακοπές για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες

το ταξίδι ήταν πολύ ωραίο. Το ξενοδοχείο είναι μικρό αλλά πολύ άνετο. καλοί, εξυπηρετικοί άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν αν χρειαστείτε οτιδήποτε. δεν απέχει πολύ από την παραλία, τα καταστήματα ή τα καλά εστιατόρια. απλό αλλά καλό πρωινό. ήσυχο και γαλήνιο και απολύτως τέλειο για διακοπές όπου θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε τον χρόνο σας με ηρεμία. Θα μπορούσα να συστήσω αυτό το ξενοδοχείο σε όποιον θέλει διακοπές για να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες του. ακούγονται στενά δωμάτια. καλός κλιματισμός.

 
15.08.2023

av Travel51724811579 Chailles, Frankrike

Bon hôtel, bien situé, avec des chambres propres, et un personnel à votre soin.

L'emplacement sur Vlychada est exceptionnel, et notre logement avait une vue splendide, sur la piscine et sur la mer. Les chambres sont très propres, lavées régulièrement, le linge changé régulièrement également. Le personnel est très sympathique, avenant, arrangeant. Le petit déjeuner cependant est à revoir : le jus d'orange chimique, les figues à peine mûres et non lavées, les oranges pourries, le buffet quasi vide 45min avant la fin du service. Un dernier bémol : l'eau dessalée non potable, qui vous laisse un film salé sur la peau, et qui ne permet pas non plus le lavage des vêtements.