Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 56 vurderinger
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
9,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-06-01


10 av 10

+
Hyggelig personale, god informasjon , måten man bestiller maten på ved å krysse ut et skjema på hva du ønsker og slippe stå i bufe’ kø , alt ferskt og delikat. Og du slipper forlate bordet. Kort vei og fin beliggenhet til gågata, enkelt å komme seg til steder som Fira og Oia. I det hele tatt en veldig fin ferie.
-

Bekreftet gjest: 2024-05-25


10 av 10

+
Stort rom. Masse artikler på rommet. Strandveske og badekåpe. Nærheten til havet. Deilig ala carte frokost.
-
Døra til badet var vanskelig å lukke og bråkte mye.

Bekreftet gjest: 2024-05-25


10 av 10

+
Hotellet var i perfekt beliggenhet, rett ved stranda. Et flott basseng med havutsikt. Privat strand. Bare å gå i morgenkåpa ned å se på en soloppgang. De ansatte var svært hyggelig og serviceinnstilt! Rommet vasket vær dag. De har tenkt på alle detaljer slik , som strandveske. Frokosten er virkelig bra på dette hotellet, vi gledet oss vær dag til å spise frokosten! Ellers så er det ca 5-10 min å gå inn mot kamari sentrum.
-
Ikke særlig mye de kan forbedre, men gyros på middagen kunne vært servert i lefse . Det ble ikke bra ,når brødet ble dynket med bløtt kjøtt oppå. Til tider blir det også litt for store porsjoner både på lunsj og kveld. Så de er iværtfall ikke gjerrig på matmengden.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


9 av 10

+
Stille og rolig, koselig atmosfære. Blid og hyggelig betjening, spesielt rengjøringspersonalet.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-26


10 av 10

+
Beliggenhet til stranden , frokost og servitører
-
Bestilte suite fordi jeg trodde det var havsutsikt iflg. Bildene på apollos side. Det var det ikke.

Bekreftet gjest: 2023-07-29


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-08


10 av 10

+
Utrolig hyggelige mennesker som jobbet der. Frokost var inkludert. Den var over all forventning. Kjøpte lunsj og middag flere dager. Har aldri vært så fornøyd noen gang !
-

Bekreftet gjest: 2023-06-17


9 av 10

+
Romslig leilighet, stort soverom og god sengemadrass, romslig dusj og bad, gode håndklær for dusjing og til strandbruk/solseng, gratis solseng
-
Alt var bra med dette hotellet

Bekreftet gjest: 2023-05-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

276 vurderinger
Utmerket
 
182
Veldig bra
 
61
Bra
 
17
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

27.06.2019

av TigerLill1 Santorini, Hellas

Hyggelig hotell!

Vi er tilbake på Sigalas for andre gang. Vi synes betjeningen er veldig hyggelig, hotellet ligger rett på stranden, og er kun få minutters gange fra «sentrum». Hotellet er lite og koselig, og meget gjennomført. Det er badekåpe, tøfler, hygieneartikler osv i leiligheten. Aircondition, safe og solsenger er inkludert i prisen. God mat i restauranten (har bare spist lunsj) Stranden er ok men badesko anbefales. Flytrafikken kan være forstyrrende. Vi kommer gjerne tilbake 😊

 
06.10.2018

av hegesolerod Gjøvik, Norge

Vår beste hotellopplevelse noensinne.

Vi bodde her en uke september/ oktober og hadde bestilt 2 dobbeltrom. Ved ankomst ble vi oppgradert av eieren fordi vi var en familie på 4. Vi fikk en leilighet med 6 sengeplasser og 3 soverom 2 bad, balkong og utsikt over sjøen! Det lå en flaske vann i hvert av de to kjøleskapene. Det var espressomaskin og vannkoker med kaffe og te og et velutstyrt kjøkken. Alt du kunne ha lent igjen av sjampo, skrubb, bodylotion og tannbørste etc fantes på badet i tillegg var det badekåper, tøfler strandhåndkler og paraply tilgjengelig. Rent, pent og stilig var det også. Glemte jeg å nevne hyggelig og kunnskapsrikt personale som ordner med leiebil, bestiller turer og foreslår hvilke steder du skal se. Takk til Elena! Hotellet har egen restaurant som serverer variert og delikat frokost (bestill på forhånd eller på hotellet). Du bestiller det du vil av stekt egg, omelett etc på kjøkkenet og appelsinjuicen i buffeten er ferskpresset. Lunsj og middag kan du også spise på hotellet. De har a la carte og dagens, avhengig av hva de får tak i. Vår erfaring var at maten på hotellet var bedre og billigere enn de fleste andre steder. Skal du bo i Kamari, må du tåle at innflygingen går over byen. Hotellet ligger ellers stille og rolig til ved stranden uten noen form for trafikk. Og etter bare 240m langs stranden når du strandpromenaden i Kamari med barer og restauranter. På Santorini er vann mangelvare og importere dyrt. Du vil derfor ikke se noen store bassenger. Hotellbassenget er svært lite, 105-140 cm dypt og ligger «midt i restauranten». Bad heller i sjøen. Som hotellgjest disponerer du gratis solsenger på stranden rett nedenfor. Anbefaler Sigalas på det varmeste. Her blir du tatt i mot som kjær venn og gjest.

 
10.10.2017

av KjerstiIngvildT

Opplevelsetur

Hyggelig hotell og betjening. Fri solseng og fin lunsj ar. Deilig frokost. Fint basseng.Litt forstyrrende med flytrafikk,da flyplassen lå like i nærheten. Rolig om natten.Trivdes veldig der. Fikk badehåndklær til å ha på stranda.

 
09.07.2017

av TorSivert Norge

Rolig, fint og god service

Hotel Sigalas ligger helt i utkanten av Kamaris litt masete turistgate. Det lille hotellet framstår som nyoppusset, rent og med god service. Hotelldirekrør Yiannis Sigalas er stort sett å finne i resepsjonen og bistår gjerne med praktiske spørsmål. Vi fikk god informasjon og hjelp til bestilling både av transport og restaurantreservasjon. Hotellet ligger i enden av flyplassen og fly kommer inn for landing flere ganger om dagen. Dette opplevde vi mer som en spektakulær «attraksjon» og ikke noe problem. Rommene er godt lydisolerte, store og fine. Hotellet har 40-årsjubileum i år. Vi trivdes godt på dette lille hotellet og kommer gjerne igjen senere. Bra frokost-buffet og lunsjretter i restauranten og svært god service. - Jeg vil anbefale dette hotellet til alle som er ute etter et lite hotell i gangavstand til det meste, samtidig som det er rolig og avslappende.

 
07.07.2017

av 77hannav Bergen, Norge

Helt fantastisk

Utrolig koselig hotell og ypperlig service! Beste plasseringen i hele Kamari med tilgang til gratis solsenger. Svært god standard på rommene (virker nytt), og ryddig og flott. Anbefales på det sterkeste!