Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 40 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Romslig leilighet, stort soverom og god sengemadrass, romslig dusj og bad, gode håndklær for dusjing og til strandbruk/solseng, gratis solseng
-
Alt var bra med dette hotellet

Bekreftet gjest: 2023-05-27


9 av 10

+
Service og gresk sjarm.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-20


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-06-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

259 vurderinger
Utmerket
 
167
Veldig bra
 
60
Bra
 
17
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

27.06.2019

av TigerLill1 Santorini, Hellas

Hyggelig hotell!

Vi er tilbake på Sigalas for andre gang. Vi synes betjeningen er veldig hyggelig, hotellet ligger rett på stranden, og er kun få minutters gange fra «sentrum». Hotellet er lite og koselig, og meget gjennomført. Det er badekåpe, tøfler, hygieneartikler osv i leiligheten. Aircondition, safe og solsenger er inkludert i prisen. God mat i restauranten (har bare spist lunsj) Stranden er ok men badesko anbefales. Flytrafikken kan være forstyrrende. Vi kommer gjerne tilbake 😊

 
06.10.2018

av hegesolerod Gjøvik, Norge

Vår beste hotellopplevelse noensinne.

Vi bodde her en uke september/ oktober og hadde bestilt 2 dobbeltrom. Ved ankomst ble vi oppgradert av eieren fordi vi var en familie på 4. Vi fikk en leilighet med 6 sengeplasser og 3 soverom 2 bad, balkong og utsikt over sjøen! Det lå en flaske vann i hvert av de to kjøleskapene. Det var espressomaskin og vannkoker med kaffe og te og et velutstyrt kjøkken. Alt du kunne ha lent igjen av sjampo, skrubb, bodylotion og tannbørste etc fantes på badet i tillegg var det badekåper, tøfler strandhåndkler og paraply tilgjengelig. Rent, pent og stilig var det også. Glemte jeg å nevne hyggelig og kunnskapsrikt personale som ordner med leiebil, bestiller turer og foreslår hvilke steder du skal se. Takk til Elena! Hotellet har egen restaurant som serverer variert og delikat frokost (bestill på forhånd eller på hotellet). Du bestiller det du vil av stekt egg, omelett etc på kjøkkenet og appelsinjuicen i buffeten er ferskpresset. Lunsj og middag kan du også spise på hotellet. De har a la carte og dagens, avhengig av hva de får tak i. Vår erfaring var at maten på hotellet var bedre og billigere enn de fleste andre steder. Skal du bo i Kamari, må du tåle at innflygingen går over byen. Hotellet ligger ellers stille og rolig til ved stranden uten noen form for trafikk. Og etter bare 240m langs stranden når du strandpromenaden i Kamari med barer og restauranter. På Santorini er vann mangelvare og importere dyrt. Du vil derfor ikke se noen store bassenger. Hotellbassenget er svært lite, 105-140 cm dypt og ligger «midt i restauranten». Bad heller i sjøen. Som hotellgjest disponerer du gratis solsenger på stranden rett nedenfor. Anbefaler Sigalas på det varmeste. Her blir du tatt i mot som kjær venn og gjest.

 
10.10.2017

av KjerstiIngvildT

Opplevelsetur

Hyggelig hotell og betjening. Fri solseng og fin lunsj ar. Deilig frokost. Fint basseng.Litt forstyrrende med flytrafikk,da flyplassen lå like i nærheten. Rolig om natten.Trivdes veldig der. Fikk badehåndklær til å ha på stranda.

 
09.07.2017

av TorSivert Norge

Rolig, fint og god service

Hotel Sigalas ligger helt i utkanten av Kamaris litt masete turistgate. Det lille hotellet framstår som nyoppusset, rent og med god service. Hotelldirekrør Yiannis Sigalas er stort sett å finne i resepsjonen og bistår gjerne med praktiske spørsmål. Vi fikk god informasjon og hjelp til bestilling både av transport og restaurantreservasjon. Hotellet ligger i enden av flyplassen og fly kommer inn for landing flere ganger om dagen. Dette opplevde vi mer som en spektakulær «attraksjon» og ikke noe problem. Rommene er godt lydisolerte, store og fine. Hotellet har 40-årsjubileum i år. Vi trivdes godt på dette lille hotellet og kommer gjerne igjen senere. Bra frokost-buffet og lunsjretter i restauranten og svært god service. - Jeg vil anbefale dette hotellet til alle som er ute etter et lite hotell i gangavstand til det meste, samtidig som det er rolig og avslappende.

 
07.07.2017

av 77hannav Bergen, Norge

Helt fantastisk

Utrolig koselig hotell og ypperlig service! Beste plasseringen i hele Kamari med tilgang til gratis solsenger. Svært god standard på rommene (virker nytt), og ryddig og flott. Anbefales på det sterkeste!