Santorini Kastelli Resort

Santorini Kastelli Resort

  • • Nært strand og sentrum
  • • Kort transport til hotellet
  • • Fire bassengområder
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På Santorini Kastelli Resort i Kamari venter et vennlig personale, nyrenovert restaurant og frokostområde og hele fire basseng. Gjestene våre setter pris på hotellets frokostbuffé, men fremfor alt er det beliggenheten, med kort vei til stranden og til sentrum, som gjør hotellet så populært.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hele atmosfæren
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Santorini Kastelli Resort er et hyggelig hotell med høy standard. Hotellet består av flere bygninger og ligger sentralt i Kamari. Her bor du i pene rom innredet i blått og hvitt, som er typisk for Kykladene.

Om dagen kan du koble av ved ett av de fire bassengområder. Om du ønsker litt fred og ro er det et mindre basseng, omgitt av gressplen. Området ved hovedbassenget er moderne med romslige solsenger og en nyrenovert poolbar, der du kan ta deg en ettermiddagsdrink. Gratis solsenger, parasoller og håndklær ved alle bassengområdene.

Nyrenovert restaurant og frokostområde der den gode frokostbufféen serveres. Spa med behandlinger mot avgift. Ved spaet er det et innendørs jacuzzi (mot avgift).

Gratis wifi. Room service.  Tennisbane samt utstyr mot avgift. Fra hotellets bakdør går du rett ut på den populære strandpromenaden i Kamari, fylt med restauranter, barer og små butikker. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon er frokostbuffé og middagsbuffé.