En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

234 vurderinger
Utmerket
 
76
Veldig bra
 
85
Bra
 
40
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

15.07.2017

av 860siljee Oslo, Norge

Familie på fem

Vi er en familie på 5 som ferierte til Santorini. Vi var veldig fornøyde med hotellet, god frokost og fantastisk service. Rommene er fine og koselige, kort vei til stranden, eller bare ligge ved bassenget. De som jobber der er imøtekommende, vennlige og hjelpsomme. Absolutt et fint hotell som passer til de aller fleste:) NB: lurt å ha med noe knekkebrød(glutenfritt) om man ikke tåler gluten, til frokost.

 
09.07.2015

av 424theaj Olden, Norge

Tidenes hotell!

Hotellet vi egentlig skulle bo på hadde vannlekasje, så vi ble flyttet til RK Beach Hotel. Jeg er så glad for at vi ble plassert der fordi det er en av de beste hotellene jeg har vært på! Rene og fine rom med veranda, god og myk seng, bra frokost, kjempefint basseng med gode solsenger og en veldig hyggelig restaurant som tilhørte hotellet. Rett nedenfor hotellet var stranden hvor en del solsenger tilhørte hotellet så vi betalte ingenting for det heller. Jeg vil tilbake til Santorini og RK Beach Hotel!

 
25.09.2012

av Gro Elisabeth I Roma, Italia

Perfekt beliggenhet på strandpromenaden

Rimelig hotell med beligghenhet ved bilfri strandpromenade med utsikt til sjøen, svømmebassenget, restauranter og handlegate. Be om å få rom med sjøutsikt. Da kan man sitte usjenert på verandaen med god drikke, nyte utsikten og titte på folk som rusler forbi. Gateselgere og fine butikker om hverandre. Hotellet ligger akkurat så langt bort at flystøy ikke sjenerer. Tørr påstå at denne gaten med dette hotellets beliggenhet, er Santorinis beste. Andre steder på øya har ikke både nærhet til sjøen og et livelig nærmiljø på denne måten. Enkelt å leie bil her, og se byene Fira og Oi med sin fantastiske utsikt utover vulkankrateret. Lett å hoppe på båtturer og se vidunderlige solnedganger, vandre på den levende vulkanen og svømme i den helsebringende varme kilden som renner ut av vulkanen og ut isjøen. Hotellet er et ideelt utgangspunkt for alt du kan ønske deg av sagaøyen Santorini/Thera (eller er det kanskje Platons Atlantis).

 
15.05.2012

av reiseglade oslo, norway

OK hotell med topp beliggenhet

Hotellet ligger på strandpromenaden. Ingen trafikkstøy. Ettersom vi var sesongens første gjester, kunne vi velge rom. Vi fikk et bra rom i andre etasje med balkong og havutsikt. Rommet har aircondition. Noe harde madrasser. Utmerket rengjøring. Enkel, men god frokost. Veldig bra og hyggelig service. Stort, rent basseng med temperatur atskillig høyere enn i havet.

 
12.09.2011

av Par1991 Hamar, Norge

Helt greit

Hotellet ligger i strandpromenaden, og vi la ingen merke til lokal trafikk. Dobbeltrommene var veldig gammeldagse, og det var en del som trengtes å bytte ut. Det var tungvint å åpne terrassedørene, og dusjen/badekaret var veldig slitt. Veldig fin utsikt hvis du er heldig å får en av de beste rommene!